Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Családi összejövetelt tartanak...

Családi összejövetelt tartanak apósom anyjának lesz a szül.napja, és megkértek apósék hogy menjünk el mi is, de főzzünk kaját, sütit mert mindenki visz es nagy a család T.i elmennétek így? Az főleg nem tetszik hogy úgy mondják mintha kötelező lenne

Figyelt kérdés
Nagyon nincs kedvem a kötelező jopofizásra

2024. febr. 2. 13:43
 41/91 anonim ***** válasza:
40%

Én nem értem miért evidens hogy a kérdező főzzön.

A férjének nincs keze vagy mi? Ha az ő családjában ez a szokás akkor ne kiadja a feleségnek a rendelést hanem álljon oda és csinálja meg.

2024. febr. 2. 15:07
 42/91 anonim ***** válasza:
78%
Naná, hogy mennék! Kicsit fura, hogy egy családi ünnepnél elvárnád, hogy más süssön-főzzön rád, te meg egy zacskó pogácsát/édeset sem szeretnél venni/csinálni. Egy nagy családnál baromi nagy meló egy embernek egy ilyen terülj-terülj asztalkám. Nálunk az én ágamon 15 ember szokott összejönni, anyukám még úgy is kifárad a végére, hogy a nővéremmel segítünk neki a készülődésben és a férjem is főz valamit. Aztán jön a sógornőm, nem hoz semmit, de legalább mindenre húzza a száját. Már megszoktuk. Voltunk párszor étteremben, de az anyagi vonzatán kívül az is negatívum, hogy sokkal kötöttebb, a gyerekeknek is sokkal inkább viselkedniük kell. A férjem ágán kevesebben vannak (10 fő), ott vagy batyus ünneplés van vagy éttermi.
2024. febr. 2. 15:20
 43/91 anonim ***** válasza:
73%

micsoda személyiséged lehet neked.

szerintem mindenki jobban jár ha otthon maradsz és esetleg agyon vered magad egy lapáttal.

2024. febr. 2. 16:04
 44/91 anonim ***** válasza:
78%
Étterembe bezzeg mentél volna ingyen zabálni, de letörne a műkörmöd ha neked kéne valamit készíteni. Értem. Csak ne csodálkozz miért utál mindenki téged a családban.
2024. febr. 2. 16:24
 45/91 anonim ***** válasza:
75%
Egy elkényeztetett senki vagy ez jön le minden sorodból.
2024. febr. 2. 16:59
 46/91 anonim ***** válasza:
16%

Menjetek el előbb és köszöntsétek fel, mert felköszönteni illik. Ti akkor értek rá.

Vegyél két mozijegyet a családi napra és érezzétek jól magatokat. Nem szólhatnak egy szót sem, mert nem húztad ki magad, csak az időpont nem volt megfelelő. Ennyi.

2024. febr. 2. 18:11
 47/91 anonim ***** válasza:
91%
De a kérdező párja miért ne menne el, csak mert a kérdező nem akar?
2024. febr. 2. 18:29
 48/91 anonim ***** válasza:
88%
Mivel apósékról van szó főzhet a kedves férj is. Miért is a nőtől elvárás még mindig?
2024. febr. 2. 19:12
 49/91 anonim ***** válasza:
79%
49-es, ki várja el? Nem írta a kérdező, hogy neki kell föznie csak.
2024. febr. 2. 19:23
 50/91 anonim ***** válasza:
45%
Hát gondolom ha a párja megfőzné nem problémázna.
2024. febr. 2. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!