Családi összejövetelt tartanak apósom anyjának lesz a szül.napja, és megkértek apósék hogy menjünk el mi is, de főzzünk kaját, sütit mert mindenki visz es nagy a család T.i elmennétek így? Az főleg nem tetszik hogy úgy mondják mintha kötelező lenne
Figyelt kérdés
Nagyon nincs kedvem a kötelező jopofizásra2024. febr. 2. 13:43
91/91 anonim válasza:
Hú,el nem tudom képzelni akik ilyen ocsmányak itt hogy élhetnek valójában. Bár nem is szeretném. Szégyen. :) Tényleg borzasztó a kérdező,mert erre nem vágyna. Szerencsétlen kitett egy kérdést. Ezért valóban így kell itt beszélni. Gusztustalan életetek lehet,ha ennyi jut.
86# Én tudom milyen meló, ezért nincs ilyen tartva. :) Senkihez nem tartanak fegyvert,nem kötelező az egész. Ha nincs pénzem plusz személyzetet hívni segíteni, plusz arra sem,hogy az ételt álljam,nem fogok 50 fős bulit rendezni. Senki nem kérte,hogy rendezzenek bulit. Jóhogy nem már a vendég még tegye össze a kezét,mert meg lett hívva,ahova vigye a kis főztjét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!