Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Családi összejövetelt tartanak...

Családi összejövetelt tartanak apósom anyjának lesz a szül.napja, és megkértek apósék hogy menjünk el mi is, de főzzünk kaját, sütit mert mindenki visz es nagy a család T.i elmennétek így? Az főleg nem tetszik hogy úgy mondják mintha kötelező lenne

Figyelt kérdés
Nagyon nincs kedvem a kötelező jopofizásra

2024. febr. 2. 13:43
 31/91 anonim ***** válasza:
80%

Csak, hogy a kérdésedre legyen válasz és a lelked is megnyugodjon: nem, ha nekem ekkora terhet jelentene a párom nagymamáját megünnepelni, aki gondolom a család egyik szeretett tagja, ha ennyien és ennyire készülnek a szülinapjára, akkor nem mennék. Akkor hagynám, hogy a párom menjen egyedül és magyarázza ki, hogy vajon a rosszindulatú, lusta, fukar barátnője, akinek semmi nem tetszik, miért maradt otthon! :)

Nem hiszem el, hogy nem bírnál ki egy órát és nem bírnál megvenni egy kiló pogácsát a fornettiben, hogy valamivel hozzájárulj, de te tudod.

2024. febr. 2. 14:26
 32/91 anonim ***** válasza:
85%
Bárcsak az én nagymamám szülinapjára mehetnénk - a 80-diktól kezdve minden évben utaztunk a szülinapjára 250 km-t hozzá, nagyon nagy örömmel, még a 95-dikre is - vagy a férjem nagymamájáéra, aki szintén egy áldott jó asszony volt. Őt már sajnos nem ismertem.
2024. febr. 2. 14:27
 33/91 anonim ***** válasza:
86%
Bocsánat, de én nem értem, mi is itt a baj? Hogy el kell menni egy családi buliba, ahol nem akarsz "jópofizni", de kivel kéne? Köszöntsd fel a nagyit meg beszélgess azokkal a rokonokkal, akiket kedvelsz aztán lépjetek le pár óra múlva. Vagy az a baj, hogy vinni kell valamit? Hát ez a batyus buli lényege, gondolj bele, ha a TE nagymamád szülinapja lenne ünnepelve, te jószívvel főznél sütnél 100 emberre? Vagy te már elvárnád, hogy oda mindenki hozzon valamit?
2024. febr. 2. 14:29
 34/91 A kérdező kommentje:

31# egy utolsó válsz:

Na pont az ilyen gúnyolodó senkikkel nincs kedvem ott találkozni ,viccesenek gondolod magad hogy nevetsz rajtam, annyira szar eleted van hogy más gúnyolásába leled örömöd , köszi nem kell az ilyenekből, na szia

2024. febr. 2. 14:30
 35/91 A kérdező kommentje:

Megint a tipikus manipulativ onsajnalat hogy "ennyire szereted a nagyit"

Képzeld szoktam látogatni nem 1x ,nem kell hozzá összejövetel

2024. febr. 2. 14:32
 36/91 anonim ***** válasza:
86%

De kérdező, senki nem gúnyolódik! Csak véleményt mondunk, amiért te idejöttél és a kérdésedet feltéve tudtad, hogy lesz belőle pár, vélhetően olyan is, ami nem fog tetszeni.

Nekem nincs szar életem, engem amikor a párom családja meghív magához, örömmel megyek, örömmel sütök, nem kell a gyakorira kiírnom ilyen kérdéseket! :)

2024. febr. 2. 14:34
 37/91 anonim ***** válasza:
91%

"egy utolsó válasz"

*még válaszol legalább ötöt*

2024. febr. 2. 14:35
 38/91 anonim ***** válasza:
83%
"Megint a tipikus manipulativ onsajnalat hogy "ennyire szereted a nagyit" " -ez hol önsajnálat amúgy? :D
2024. febr. 2. 14:36
 39/91 anonim ***** válasza:
85%

Igen, elmennék. Semmi ördögtől valót nem látok ebben.

Nálunk heti család összejövetelek voltak a nagyinál, és bár amíg bírta ő is sütött egy tepsi valamit, mivel sokan voltunk, le volt osztva, hogy ki milyen jellegű dolgot visz (üdítőt / édeset / sósat stb) Le is sült volna a képünkről a bőr, ha mindig csak faltuk volna az ő munkáját (és költötte volna a kevés nyugdíját a mi vendéglátásunkra)

2024. febr. 2. 15:00
 40/91 anonim ***** válasza:
91%

Én azt nem értem, miért te pampogsz itt ezen.

A férjed családja, döntse el ő, mit csináljon, ne te mondd már meg, hogy az ő nagyanyjának születésnapjára elmenjen-e. A főnöke vagy vagy micsoda?

Ha te nem akarsz menni, mondd meg a párodnak meg a családjának, hogy nem mész és kész. Vagy azt nem mered?

Amúgy nem értem ezt a szabadidő-beoszt@st, hát ilyen alapon bárki bárhova meghív, beosztva az idődet?

2024. febr. 2. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!