Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagyszülők ha szülés utáni...

Nagyszülők ha szülés utáni hónapra ki voltak tiltva, rendezhető még a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Csináltunk egy hülyeséget, szülés után úgy döntöttünk, hogy egyik nagyszülő pár részéről sem szeretnénk, ha hozzánk jönnének egy hónapig. De egyáltalán nem. Férjem otthon tudott maradni velem négy hétig szabin.

Innentől mindkét nagymama teljesen megbántódott, és egyáltalán nem jönnek (baba már 6 hónapos).

Apukám szokott jönni, a felesége nem, soha (az én anyám már nem él). Anyósom se jön egyáltalán.

Mondtam nekik többször, hogy szívesen látjuk őket, vannak mosolygós ígéretek, de nem jön egyik nagyi se.

A nagy igazság az, hogy alapból sem volt jó a kapcsolatom már előtte sem, se az anyósommal, se az apám feleségével.

Hagyjam, vagy próbálkozzak?

2017. nov. 9. 18:13
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
25%

Hagyjad, majd jönnek!

Nem olyan nagy baj, hogy egy hónapig csak ti akartatok lenni. Az a nagyobb baj, hogy nem komáljátok egymást a mostohával és a anyóspajtással. Nők!

nem kell erőltetni ezeket.

Majd jönnek egyébként. Nem olyan sértő ez, inkább azért nem jönnek mert kölcsönös a nem komálás. Szépen nevelgessétek a kicsit.

2017. nov. 9. 18:42
 12/74 anonim ***** válasza:
66%

Te is tudod már, hogy hülyeséget csináltatok.

Mondd is el nekik, hogy utólag úgy látod, hogy ez hiba volt és ne haragudjanak emiatt.

Az apukád feleségével nehezebb dolgod lesz, hisz neki nem vér szerinti unokája, de talán anyósod szívét előbb-utóbb meglágyítja az unoka.

Azon pedig elgondolkodhatnál, ha egyikkel sem volt jó a kapcsolat, akkor az kinek a hibájából.

2017. nov. 9. 18:51
 13/74 anonim ***** válasza:
61%
Kérj bocsánatot. Nagyon divatos a neten ezt a kitiltós fasságot hirdetni, de szerintem nettó ostobaság, ráadásul a való életben még nem is hallottam ilyet. Kár volt ezt kitalálnod, nem is értem, mit gondoltál.
2017. nov. 9. 18:55
 14/74 anonim ***** válasza:
68%

Vigyétek át a kicsit és kérjetek elnézzést!

Mondd hogy akkor így láttátok ezt helyesnek. Ha jobban megismerik a kicsit,nem fogják kibirni hogy ne menjenek át hozzá.

2017. nov. 9. 19:25
 15/74 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem mindenki megsértődne, ha egy ilyen fontos eseménynek nem lehetne részese. Nem ismerjük a helyzeteteket, biztos volt oka, hogy így döntöttetek. Szerintem el kellene mennetek a babával hozzájuk megbeszélni ezt, aztán ha mennek mennek, ha nem nem. Te megtetted a tőled telhetőt.
2017. nov. 9. 19:36
 16/74 anonim ***** válasza:
71%
Egy órás látogatásba nem haltál volna bele...
2017. nov. 9. 19:40
 17/74 anonim ***** válasza:
66%
most mit pattogsz? kitiltottad őket. menjenek puncsolni?? gyerekednek max nem lesznek nagyszülei. miattad.
2017. nov. 9. 19:43
 18/74 anonim ***** válasza:
49%

Jézus... Már miért kellene a kérdezőnek bocsánatot kérni? Abszolút jogos kérés, hogy az első hetekben ne zargassák őket, hagy szokjanak össze egy családként. Az apjának láthatóan nincs ezzel gondja, a mostohát le kell szarni. Azt meg végképp nem értem, hogy anyóstól miért a kérdezőnek kéne bocsánatot kérni. Apukával hoztak egy közös döntést. Apuka intézze a saját anyját, ha neki ez probléma.

Viszont a másik dolog meg kérdező. Értem én, hogy első gyerek és kicsi meg cuki, és ő most a minden. Neked. Másnak nem a te babád körül forog a világa. Ha a banyákkal eddig sem volt jó a kapcsolat, akkor kár erőltetni. Ha nem érdekli őket a gyerek akkor fogadd el és kész. Hidd el, ha a gyerek számítana nekik és nem az, hogy jól megmutassák neked ki a főnök, akkor már rég ott tobzódnának a kicsi mellett.

2017. nov. 9. 19:49
 19/74 anonim ***** válasza:
57%
Jo nagy barmok voltatok.
2017. nov. 9. 19:53
 20/74 anonim ***** válasza:
35%

Örülj neki és légy hálás a sorsnak, hogy az anyós pajtás lekopott. Hidd el így a legjobb, ha nem volt jó a kapcsolat, akkor azt egy bébi nem fogja megjavítani.

Örülj a gyerekednek és légy boldog!

Mostohaanya? Az is valaki? Az meg aztán annyit ér mint ahogyan mondani szokták, mint falon a légyszr

2017. nov. 9. 20:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!