Rosszak a meglátásaim?
Szerintem jól látod a dolgokat..
De sajnos ez nem fog segíteni a kapcsolatotokon..,
Viszont legalább tisztában vagy vele,hogy majd a saját gyerekednél mire kell odafigyelni...
Sajnálom,mhogybígy alakult az életeted,(nem azt ogy van egy fiad, hanem,mhogy baromi nehéz lehet 20 évesen már egy ekkora gyerekkel,vagy csak szimplán egy gyerekkel)
De talán et kellett ahhoz, hogy felnőjj, és megfelelően láss dolgokat
Amit leírsz mindenképpen, az anyukád rosszul nevelt téged.
ettöl még simán teherbe eshettél volna akkor is, de biztosan nagyobb esélyed lett volna, hogy ne tedd.
Anyukád soha nem fogja ezt belátni.
Sajnos vannak olyan dolgok amit a szülök elrontanak, és késöbb már vissza fordíthatatlan.
Pl velem Sem ült le soha anyukám tanulni, soha nem mutatta meg, hogyan is kellene ezt csinálni. Néha olvastatott, de utáltam, vagy néhanapján kikérdezte a leckét, de az is ritka Volt. a rossz jegyekért mindig kikaptam, megszidtak, de segítséget max angolból különtanárként kaptam.
Èn amiben a lányaimat segíteni fogom(még pár év az iskoláig), hogy megtanítom nekik, hogy egy tantárgy lehet érdekes is. Hogy megtanítsam neki, hogyan tud tanulni, jobban koncentrálni, és ezt persze az életkorának megfeleöen teszem.
Igen , persze tudom , hogy ezzel nem jutunk előrébb , és csinálhattam volna másképp, de minden ember más!
Utolsó ! Igen , a kisfiam segített felnőni , és komolyabb szemmell nézni a világra! és így van , tudom mire kell figyelnem , és meg is teszem ! :) Köszi hogy válaszoltatok !
Jól látod, ahogy leírtad, imádod a gyereked, de attól még tisztában van vele, hogy nem a legideálisabb 16 évesen szülni.
Szerintem anyukád is így gondolta, amit mondott, nyilván imádja az unokáját, de tudja, hogy mivel ilyen fiatalon anyuka lettél, sok minden kimaradhatott az életedből, pl. tanulás, munka lehetőségek, szórakozás, stb.
Sajnos a szülők sem tökéletesek, a múlton meg már nem tudsz változtatni. Nyilván anyukád nem foglalkozott veled eleged kiskorodban, de attól még lehet most normális a kapcsolatotok.
Tudod ezen hiába rágódtok ember függő a dolog. Velem sem ültek le soha, nem érdekelte őket mit csinálok stb, de nekem még sem volt kényszerem a bulikra stb. 17 éves korom óta dolgozok, annyit segítettek hogy volt tető a fejem fölött de rezsibe kajába az elejétől kezdve be kellett szállnom, mégis elvégeztem egy szakmát, majd egy diplomát megházasodtam lakásunk lett és most 28 éves koromra jön agyerek.
Nincs értelme a múlton rágódni...Mindketten lehettek hibások, hosz az hogy nem állítottak fel otthon neked szabályokat nem jelenti azt hogy kallódnod kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!