Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrjít az anyósom! Tényleg ennyire rosszak az ötleteim?
A párommal az esküvőnket tervezzük. Saját magunknak gyűjtöttük össze a pénzt, mindent mi fizetünk magunknak. Nem kértünk kölcsön, nem kaptunk szülői segítséget.
Mindezt azért tettük, hogy senki nem szólhasson bele a mi nagy napunkba.
Az anyósom mégis mindent kritizál. A párom jelenleg külföldön van így nekem kell minden harcot megvívnom a párom anyukájával.
Az egész ott kezdődött, hogy nem akarunk túl nagy esküvőt. 60 fő van meghívva családdal, rokonokkal együtt.Az anyósom pedig kiverte a hepajt, hogy ezt meg azt miért nem hívtuk meg. (jelzem, hogy a legsenkibb rokonokat akarja meghívni)
Édesanyámmal megvettük a ruhámat. Egy nagyon gyönyörű elefánt csont színű Daalarna ruhám lesz, amit annyira lefikázott az anyósom, hogy szó szerint rám jött a sírás. Anyukám próbált védeni de annak a szipirtyónak akkora hangja és olyan stílusa van, hogy bármelyik politikus megirigyelhetné.
A heti dobása az volt, hogy megakarta változtatni a tortánkat.
A párommal megbeszéltük, hogy nem szeretnénk mézes mázos édes, habos babos tortát meg úgysem fogja senki megenni.
2 hete a párom és én eldöntöttük, hogy a 3 emeletes tortánk közül 1 gyümölcsös-túrós, 1 eszterházy és egy mignom alapú lesz.
Lesznek kisebb más-más ízesítésű torták még, hogy mindenki megtalálja magának a megfelelőt, de a fő torta ilyen lesz.
Anyósnak fülébe jutott, hogy már le van adva a rendelés és a cukrászdában ismeri a tulajt így meg akarta változtatni a gyümölcs részét dobos tortára mondván, hogy én szeretném így.Szerencsére a tulaj felhívott, hogy tényleg így van-e.
De beleszól az ültetésbe, a zenekarba, az italokba, a vőfélyünket (aki hivatalos vőfély és közeli barátunk) ócsárolta.
Tegnap vettem cipőt a menyasszonyi ruhához ami törpesarkú, mert egyforma magasak vagyunk a párommal (sőt, egy picit talán én magasabb is vagyok). Idétlenül nézne ki ha sokkal magasabb lennék az esküvőn. Nagyon csinos, elegáns cipő. Kényelmes, márkás és abszolút megy a ruha stílusához. Erre nekem esett a nő, hogy márpedig nekem magassarkút kell felvennem.
Ma délelőtt kipróbáltuk a fodrászommal a frizurát úgy ahogy az esküvőre szeretném majd. Mivel nagyon egyszerű és szolid a ruha és magam is egyszerű lélek vagyok, így egy könnyed hullámos hajat választottuk, egy laza fonással.
Ma pont meglátott az utcánkban az anyósom, rögtön kiszúrta a hajamat. Láttam, hogy nagyon nem tetszik neki (pedig mindenki szerint nagyon csinos és illik hozzám és a ruhához is) és elindult felém.
Én picit begyorsítottam, befordultam a lépcsőházba és bezártam az ajtót. Csengetett kaputelefonon vagy 7-8 alkalommal de nem nyitottam neki ajtót, fel sem vettem a kagylót.
Én már nem bírom ezt a nőt. :(
Viszont nem akarok minden alkalommal árulkodni a páromnak, mert félek, hogy ha összevesznek akkor a párom még az esküvőről is kitagadja az anyját. Nem ápolnak túl jó viszonyt, de szeretném ha ott lenne az esküvőn...elvégre csak az anyukája...
Jaj, csajok! :(
Én reagálom túl vagy tényleg ilyen idióta a nő?
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Segítsetek! :(
Innentől ne árulj el neki semmit,ha kérdez akkor mondd hogy meglepi.
És kerüld amennyire csak tudod.
"Anyósnak fülébe jutott, hogy már le van adva a rendelés és a cukrászdában ismeri a tulajt így meg akarta változtatni a gyümölcs részét dobos tortára mondván, hogy én szeretném így.Szerencsére a tulaj felhívott, hogy tényleg így van-e. "
Na ez az a pont ahol úgy leosztottam volna, hogy hazáig sírva szalad. Lehet tanácsot adni, el lehet mondani egy véleményt de aki ilyen idióta és gonosz, azt én meg sem hívnám.
Szerencsére nem voltam ilyen helyzetben, de azért két dolgot szeretnék megjegyezni:
1) Ez a ti nagy napotok, igaz ugyan, hogy az övé is, mert mégiscsak a fia esküvője, de akkor is, nektek kell igazán jól érezni magatokat a bőrötökben és örömmel visszaemlékezni erre a napra.
2) Zenészektől hallottam: "Annak muzsikálunk, aki fizet." Ez a ti esetetekre lefordítva az értelmezésemben azt is jelenti, hogy az dönt, aki fizet. Tehát ha minden költséget ti viseltek, akkor tiétek a döntés joga is.
Sok boldogságot Nektek!!!!!
Igen, sajnos lehet, hogy ez lesz. :(
Tudom, hogy minden nő szeret ilyenekben segédkezni ezért gondoltam úgy az elején, hogy kikérem az ő véleményét is, bevonom a szervezés női dolgaiba. Kedveskedni akartam, hogy érezze, hogy fontos személy ő is. Viszont túl messzire ment mindenben.
Az én édesanyám is beleszól dolgokba, de ő valahogy kedvesen és illedelmesen teszi. Tudja, hogy hol a határ és nem is lépi át...
Bezzeg a párom anyukája...
Jesszus! Ez komolyan filmbe illik!!!!
Én sem bírnám a helyedbe! Egyik füleden be,másikon ki, ne foglalkozz vele! Ez a TI napotok, nem másé!
Magatok fizetitek ( mondjuk azt sem értem soha,hogy ha anyuka vagy anyós beszáll akkor miért kell belepofázni, hiszen attól még 2ember esküvője,vagy mi)
Ezt a kis időt kibírod, erős vagy! Vágj fapofát, igen anyuka,persze anyuka és szard le mit mond!
Remélhetőleg az esküvő után lehiggad,de ha nem,akkor muszáj lesz a párodnak rendbe tennie, mert ha lesz gyereketek, nem tudod majd levakarni!
Nem tudsz képet mutatni a ruháról? Olyan kíváncsi lettem :)
Sok boldogságot!
El sem hiszitek, hogy mennyit jelent a támogatásotok.
Próbálok udvarias lenni az anyóssal, de ma meghúzom nála a határt. Több dologba nem vonom be és nem is szólok neki a szervezés többi dolgáról.
Amúgy a ruhám ez lesz: [link]
Ehhez szerintem egy könnyed haj sokkal jobban illik, mint egy konty. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!