Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrjít az anyósom! Tényleg ennyire rosszak az ötleteim?
A párommal az esküvőnket tervezzük. Saját magunknak gyűjtöttük össze a pénzt, mindent mi fizetünk magunknak. Nem kértünk kölcsön, nem kaptunk szülői segítséget.
Mindezt azért tettük, hogy senki nem szólhasson bele a mi nagy napunkba.
Az anyósom mégis mindent kritizál. A párom jelenleg külföldön van így nekem kell minden harcot megvívnom a párom anyukájával.
Az egész ott kezdődött, hogy nem akarunk túl nagy esküvőt. 60 fő van meghívva családdal, rokonokkal együtt.Az anyósom pedig kiverte a hepajt, hogy ezt meg azt miért nem hívtuk meg. (jelzem, hogy a legsenkibb rokonokat akarja meghívni)
Édesanyámmal megvettük a ruhámat. Egy nagyon gyönyörű elefánt csont színű Daalarna ruhám lesz, amit annyira lefikázott az anyósom, hogy szó szerint rám jött a sírás. Anyukám próbált védeni de annak a szipirtyónak akkora hangja és olyan stílusa van, hogy bármelyik politikus megirigyelhetné.
A heti dobása az volt, hogy megakarta változtatni a tortánkat.
A párommal megbeszéltük, hogy nem szeretnénk mézes mázos édes, habos babos tortát meg úgysem fogja senki megenni.
2 hete a párom és én eldöntöttük, hogy a 3 emeletes tortánk közül 1 gyümölcsös-túrós, 1 eszterházy és egy mignom alapú lesz.
Lesznek kisebb más-más ízesítésű torták még, hogy mindenki megtalálja magának a megfelelőt, de a fő torta ilyen lesz.
Anyósnak fülébe jutott, hogy már le van adva a rendelés és a cukrászdában ismeri a tulajt így meg akarta változtatni a gyümölcs részét dobos tortára mondván, hogy én szeretném így.Szerencsére a tulaj felhívott, hogy tényleg így van-e.
De beleszól az ültetésbe, a zenekarba, az italokba, a vőfélyünket (aki hivatalos vőfély és közeli barátunk) ócsárolta.
Tegnap vettem cipőt a menyasszonyi ruhához ami törpesarkú, mert egyforma magasak vagyunk a párommal (sőt, egy picit talán én magasabb is vagyok). Idétlenül nézne ki ha sokkal magasabb lennék az esküvőn. Nagyon csinos, elegáns cipő. Kényelmes, márkás és abszolút megy a ruha stílusához. Erre nekem esett a nő, hogy márpedig nekem magassarkút kell felvennem.
Ma délelőtt kipróbáltuk a fodrászommal a frizurát úgy ahogy az esküvőre szeretném majd. Mivel nagyon egyszerű és szolid a ruha és magam is egyszerű lélek vagyok, így egy könnyed hullámos hajat választottuk, egy laza fonással.
Ma pont meglátott az utcánkban az anyósom, rögtön kiszúrta a hajamat. Láttam, hogy nagyon nem tetszik neki (pedig mindenki szerint nagyon csinos és illik hozzám és a ruhához is) és elindult felém.
Én picit begyorsítottam, befordultam a lépcsőházba és bezártam az ajtót. Csengetett kaputelefonon vagy 7-8 alkalommal de nem nyitottam neki ajtót, fel sem vettem a kagylót.
Én már nem bírom ezt a nőt. :(
Viszont nem akarok minden alkalommal árulkodni a páromnak, mert félek, hogy ha összevesznek akkor a párom még az esküvőről is kitagadja az anyját. Nem ápolnak túl jó viszonyt, de szeretném ha ott lenne az esküvőn...elvégre csak az anyukája...
Jaj, csajok! :(
Én reagálom túl vagy tényleg ilyen idióta a nő?
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Segítsetek! :(
Köszönöm. Szerintem is gyönyörű a ruha. Elsőre beleszerettem az egyszerűségébe. :)
Sok ruhát felpróbáltam, de mivel magas vékony alkat vagyok így a melleim is elég kicsik. Olyan ruhát kellett találni aminek nincs V kivágása vagy erős fűzős felsője mert az leszorítja az amúgyis apró 70/A-s mellem. :-D
(és ezért sem tetszik anyósnak a ruha. Szerinte túl egyszerű és nem emeli ki a mellem)
Jó a ruha, a hajad is jó lesz.
A banyának innentől SEMMIT ne mondj meg. Ne lássa az ültetési rendet, a menüt, semmit se. A vendéglistához végképp semmi köze. És jól jegyezd meg: ha most engedsz neki bármiben, innentől az életben le nem vakarod magadról és mindent ki fog harcolni, hogy úgy legyen ahogy ő akarja.
Ez a ruha szerintem gyönyörű!
Alapból nem vagyok konty-párti ezért csak elfogultan tudok nyilatkozni :)
Ne hallgass rá,csodaszép ruha, vékony magas nőhöz illik,és ehhez tényleg szebb a kiengedett haj (én is hallgattam párszor,mert mit képzeltem,nem kontyba volt a derékig érő hajam...)
Ne mondj neki semmit,kerüld,kész.
Köszönöm csajok! :-)
Abba bele sem gondoltam, hogy mi lesz ha babát vállalunk...:-P
Úgy érzem, hogy lesznek még itt súrlódások! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!