Mit tegyek, ha már megőrjít, hogy a párom kb 40-45 percen fürdik? Férfi létére, annyit tollászkodik, mint egy menyasszony.
Biztosan valamivel elfoglalja magàt. Bementél màr hozzà mégis megnézni, hogy mit csinàl ennyi ideig? Néha én is szoktam ennyi ideig maradni a kàdban, észre sem veszem az idõt, hogy mùlik.
Lehet, hogy relaxàl!
Basszus, miért ne fürödhetne, ha jól esik neki???? Ez miért fáj neked?
Hárpia vagy.
Talán hagyd szépen békén. Tényleg lehetséges, hogy ott tud kilazulni, relaxálni, ahol végre maga lehet és békén hagyják. Hagyj neki maga körül több levegőt, csendet, magányt, hogy valahol le tudjon ereszteni!
Ha fokozódik a 40-45 perc tartama, vagy gyakorisága, akkor érdemes finoman ráhatni a párodra, hogy keressen meg egy lékekkurkászt.:) Az már más tészta, az már nagyob bajt is takarhat, ha ennyire kényszeressé válik.
És azt gondolom, hogy a párterápia volna a legjobb.
Szerintem ne menj be, lehet, hogy ráránt.
Viccen kívül: Miért zavar? A vízszámla miatt? Szerintem inkább örülj, hogy rendesen fürdik, találkoztam már igénytelen fiúval. Amúgy igazat adok az előzőknek is, hogy a kádban relaxál. Én is ott szoktam. :)
Most téged kimondottan az idegesít, hogy sokáig fürdik? Vagy az a baj, hogy neked is ott lenne dolgod, vagy mennétek valahová? Mert ha az utóbbi, akkor értem. De ha az előbbi...
Miért nem lehet békén hagyni, ha ő sokáig szeret fürdeni? Nem tudom, engem hogy viselnél (oké, én lány vagyok, de ez nem nemfüggő), én néha másfél-két órákat fürdök, mert a kádban szeretek a legjobban olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!