Mit tegyek, ha már megőrjít, hogy a párom kb 40-45 percen fürdik? Férfi létére, annyit tollászkodik, mint egy menyasszony.
Figyelt kérdés
Már szóltam neki, de hát semmi változás..2011. okt. 14. 18:24
11/38 anonim válasza:
Ps: A madár szokott tollászkodni, a menyasszony sokáig készülődik. A férjed pedig fürdik - addig, amíg akar.
Nekem is feltánt, hogy te nagyon durván beszélsz a férjedről - neked hogy esne, ha ugyanezt kapnád vissza: pl. hogy a férjed felírja egy noname közöségi portálra kérdésként, hogy "mit tegyek az engem folyton cseszegető, hárpia feleségemmel, aki már fürdeni sem hagy békén?"
12/38 anonim válasza:
Jjj akkora bunkók vagytok ám ti is.Mért hárpia?? Nem kezdte el szidni nem anyázott,csak idegesíti.Nem kell bekapni a fejét. úristen....
13/38 anonim válasza:
Utolsónak: Azért hárpia, mert őszintén mi a fene köze van hozzá? Ennyi nyugtot sem hagy szerencsétlennek.. Ha már ez idegesíti, akkor sanszos, hogy minden más is.
14/38 anonim válasza:
Lehet, hogy oda menekül szegény..Hátha ott békén hagy(n)ják.
:D
16/38 anonim válasza:
Ti olyan hülyék vagytok...
1. nem ismeritek a kérdezőt se és a férjét se (szerintem)
2. ki mondta h rá van akadva egész nap?
3. ti hol láttátok hogy megszabja hogy meddig fürödjön?
17/38 anonim válasza:
Ha tehetném, én is ilyen sokáig fürödnék. De jó is az, egy kád meleg vízben üldögélni...
18/38 anonim válasza:
A férjem is kb ennyi ideig fürdik nincs evvel semmi baj ő napi 10 óra meló után a kádban relaxál olvas. Ennyi jár neki. Ha nem tetszik ülj be mellé ,és fürödjetek együtt. Olyan is van,hogy én kis sámlin a kád elé ülök és megbeszéljük a dolgokat. Ő sem szól ha én ennyi időt töltök a fürdöben.
19/38 anonim válasza:
"3. ti hol láttátok hogy megszabja hogy meddig fürödjön?"
Ő maga írta, hogy már rászólt.
20/38 anonim válasza:
Másszál be mellé, mert ha nem, én mászok be. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!