Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha már megőrjít,...

Mit tegyek, ha már megőrjít, hogy a párom kb 40-45 percen fürdik? Férfi létére, annyit tollászkodik, mint egy menyasszony.

Figyelt kérdés
Már szóltam neki, de hát semmi változás..
2011. okt. 14. 18:24
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
92%

Ez konkrétan mért baj? Én szeretek a kádban olvasni.

Télen meg pláne jólesik, mert jóval fázósabb vagyok, mint a család többi része és folyton lecsavarják a fűtést... Mondjuk nem hiszem, h nálatok is ez áll fenn, inkább a nők szoktak fázósak lenni.

2011. okt. 14. 18:57
 22/38 anonim ***** válasza:
93%
Párom is képes ennyi ideig fürdeni, már megszoktam. Relaxál a kádban. Fogadd el ilyennek.
2011. okt. 14. 18:57
 23/38 anonim ***** válasza:
82%

18.46: Ez a hallgattál volna, bölcs maradtál volna tipikus esete. Nem mi vagyunk a hülyék, hanem te vagy az ostoba. Kár volt kiplakátolni.

Ez a kérdés, idézem: "Mit tegyek, ha már megőrjít, hogy a párom kb 40-45 percen fürdik? Férfi létére, annyit tollászkodik, mint egy menyasszony."

Aki így fogalmaz, az jó eséllyel hárpia. Alsó hangon. Nem elég, hogy ország-világ elé kipakolja sérelemként és panaszként a férje magánügyeit annak háta mögött (ami már magában egy nagyon durva agresszió és megalázás a férj felé, akkor is, ha névtelen a dolog), ráadásul ezt meglehetősen durván teszi. No tolerancia, no elfogadás, csak ítékezés, elítélés, ugráltatás, baxtatás, és állandó hisztériázás (lásd: "megőrjít": a vérbeli hisztérikák igen ritkán szoktak megőrülni, hamarabb kergetnek másokat az őrületbe) szokott vele kézenfogva járni.

Miért kell azon megőrülni, hogy valaki beveszi magát a fürdőbe háromnegyed órára? Sok a vízszámla? Akkor beszéljék meg. Menni kell időre színházba, moziba? Dettó.

A többi mind csak fölösleges hisztériázás, amivel a máésik félben még erősebben húzza az ellenoldalt, a kényszert - és kialakul egy ördögi kör.

Na ezért javasoltam a kérdezőnek a párterápiát.

2011. okt. 14. 19:10
 24/38 anonim ***** válasza:
84%

Az én vőlegényem is szeret befeküdni a kádba még ennél tovább is, nem minden nap, igaz. Néha még a villanyt is lekapcsolja, vagy rádobja a pólóját, hogy tompított fény legyen neki :-)

Ő így szeret kikapcsolódni, relaxál, megnyugszik tőle, rendezi a gondolatait. Olyan munkát végez, hogy nincs ideje kicsit "kikapcsolni" az agyát, nagyon oda kell figyelnie minden mozdulatára (restaurátor). Ilyenkor összeszedi magát, pihen, néha egy kicsit el is szunnyad. Utána egész este jókedvű és nyugodt, boldog, mert megvolt neki a kis nyugalma. Néha nekem is szól, mikor megunta, hogy üljek be mellé, beszélgetünk, megmosom a hátát... Semmi rossz nincs ebben, hagyd szegény párodat, hogy a "munka-üzemmódról áthangolódjon az otthonra". Hidd el, utána sokkal figyelmesebb lesz veled, oda tud figyelni rád, mert nem jár az esze mindenfélén, mert már átgondolta a dolgait a kádban.

2011. okt. 14. 19:17
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem örülj neki, hogy törődik magával! :)

Nővérem a párját szó szerint sehogy nem tudja bekönyörögni a kádba /magyarul: nem fürdik, annyira nincs kedve a munka után :( / Nővérem már be sem engedi az ágyba, ami nem csoda, így földre terített matracon alszik a pasas.

Hálát adok az égnek, hogy az én párom nem ilyen, és ő is inkább tollászkodik! :)

2011. okt. 14. 20:59
 26/38 anonim ***** válasza:
68%
Miért kedves kérdező, te nő létedre mennyit tollászkodsz ha 45 perc szerinted sok FÜRDENI. Biztos igényes lehetsz.. :)
2011. okt. 14. 21:06
 27/38 A kérdező kommentje:

1. nem a férjem,hanem a barátom

2. nem élünk együtt,nem mászok rá mindig egész nap

3. nem kádban fürdik,hanem tusol

4. ettől függetlenül,hogy én nem fürdök ennyi ideig,hanem elrendezem 20 perc alatt,attól még én is igényes vagyok

5. rengetegszer elkéstünk már emiatt innen onnan

2011. okt. 14. 21:09
 28/38 A kérdező kommentje:

Akkor zavar a legjobban,amikor megyünk valahova,és mindig úgy esünk be általában fél-1 órás késéssel,és nekem szólnak be,hogy biztos miattam késtünk..

Egyébként meg nem kellene ennyire leoltani,mert én is elkezdhetnék nektek visszaanyázni és hasonlók....teljesen normálisan tettem fel a kérdést,és lehet normálisan válaszolni...bár ez ugye intelligenciától függ....

Még szerencse,hogy nem veszem fel a dolgokat..

2011. okt. 14. 21:18
 29/38 anonim ***** válasza:
74%

Látszik, hogy nulla tapasztalatod van párkapcsolatok terén, ha egy ilyentől képes vagy "megőrülni". Vagy szimplán egy hülye házisárkány banya vagy.

:)

2011. okt. 14. 21:18
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem kestetek meg el ti sehonnan,csak ezzel vedekezel...honnan tudod,hogy meddig tusol,ha nem is laktok együtt????
2011. okt. 14. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!