Mit tegyek, ha már megőrjít, hogy a párom kb 40-45 percen fürdik? Férfi létére, annyit tollászkodik, mint egy menyasszony.
Figyelt kérdés
Már szóltam neki, de hát semmi változás..2011. okt. 14. 18:24
31/38 A kérdező kommentje:
Onnan,hogy nyilván szoktunk együtt tölteni napokat,hétvégéket amikor csak lehet...
2011. okt. 14. 22:25
32/38 anonim válasza:
Ja hogy tusol, akkor viszont jelentősen növeli a vízszámlát, de amíg nem laktok együtt, addig nem a te bajod. Ha tényleg 45 percig tusol, akkor valszeg még a szüleivel él, mert ha az ember maga fizeti a vízszámlát, akkor erről qva gyorsan leszokik az első hónapban :D
33/38 anonim válasza:
Kiveve,ha falun lakik,es kutrol jön a viz...
34/38 anonim válasza:
ÚRISTEN TUSOL!!!
NEKTEK MENNYI A VÍZSZÁMLÁTOK?
Én az ilyen pasikat fürdősqrváknak hívom :D
35/38 anonim válasza:
Inkább örülj neki, hogy egyáltalán fürdik.
36/38 anonim válasza:
Örülj neki, hogy fürdik.:D Az rosszabb lenne, ha 1 héten egyszer fürödne csak.
37/38 anonim válasza:
Azért az is elég durva, hogy már annak kell örülni, hogy egyáltalán fürdik... Mondjuk az én párom is képes sokáig zuhanyozni, de ezen nem szokásom balhézni, ez annyira pitiáner dolog.
38/38 anonim válasza:
Én heti egyszer kb. 3 órát fürdöm. :D Megnyugtat. Engem az idegesít, hogy a párom kb. 20-30 percet trónol naponta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!