Nagyszülők ha szülés utáni hónapra ki voltak tiltva, rendezhető még a kapcsolat?
Csináltunk egy hülyeséget, szülés után úgy döntöttünk, hogy egyik nagyszülő pár részéről sem szeretnénk, ha hozzánk jönnének egy hónapig. De egyáltalán nem. Férjem otthon tudott maradni velem négy hétig szabin.
Innentől mindkét nagymama teljesen megbántódott, és egyáltalán nem jönnek (baba már 6 hónapos).
Apukám szokott jönni, a felesége nem, soha (az én anyám már nem él). Anyósom se jön egyáltalán.
Mondtam nekik többször, hogy szívesen látjuk őket, vannak mosolygós ígéretek, de nem jön egyik nagyi se.
A nagy igazság az, hogy alapból sem volt jó a kapcsolatom már előtte sem, se az anyósommal, se az apám feleségével.
Hagyjam, vagy próbálkozzak?
Teperne utánuk a fene, aki ilyen hülyeségen megsértődik az megérdemli.
Szimplán hülyék mindketten. :D
Én is császárral szültem az ikerlányokat. De nekem eszembe sem jutott, hogy kitiltsam 1 hónapra a nagyszülőket. Anyósom akivel nem igazán kellemes a kapcsolatom, de még ő is felhívott, hogy megkérdezze melyik nap nem zavarnának. Megbeszéltük, átjöttek, és amikor az ikrek elaludtak, elmentek. Anyámék is csak akkor jöttek át amikor a lányok 2-3 hetesek voltak. Anyu mondta is, hogy az első két hát az a friss családé kell, hogy legyen.
Szóval szerintem hibáztál amikor teljes eltiltás szabtál ki, de hát ez van. Te ezt akartad, így jogod volt hozzá. De most meg nekik van joguk, hogy ne menjenek.
Ha azt akarod, hogy újra béke legyen akkor vidd te a gyereket hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!