Most jogosan érzem magam "gonosznak"?
A háttérről annyit, hogy a szüleim elváltak, egy öcsém lakik még otthon anyuval, de ő szinte mindig dolgozik. Így mondhatjuk, hogy anyu egyedül van.
6 hét múlva szülök, ez lesz az első unoka.
Anyu már azt sem nagyon akarta elfogadni, hogy nem szeretem, ha a hasamat simogatják, de nagyjából betartja a kérést.
Most jeleztük neki és az anyósomnak is, hogy az első itthon töltött héten nem szeretnénk látogatókat fogadni, mert szeretnénk 3-ban lenni, összeszokni a picivel.
Anyós el is fogadta (annyit mondott, hogy ha kell, majd hívom), de anyu kiakadt, hogy csak megnézni jönne, nem fél napra, meg hogy ez az Ő unokája.
Én kitartok a kérésem mellett, de elég gonosznak érzem magam (a reakciója után), hogy első unoka és nem láthatja...
Szerintetek jogosan vagyok "rossz és gonosz"???
Köszi a válaszokat.
Sajnos tanácsokat nem fog adni, sose adott tinédzser koromban sem. :(
Mindig magamnak kellett megoldanom a gondjaimat is.
Kérdés esetén annyi a válasza, hogy régen nem így volt...
"Gondoltam, hogy mivel anyu is 4 gyereket szült, így megérti, de nem... "
Ő sem engedte a saját anyját a gyerekéhez az első hétben? Mert akkor érthető a ridegség, ha a család alapvetően ilyen.
"Egyébként azért nem tudom miként érezzek, mert mindenki elfogadta ezt a kérésünket, csak anyu próbálkozik."
Vagy esetleg nem mondták meg a véleményüket, mert jobb nevelést kaptak annál.
Aztán meg csodálkozol, hogy nem lesz kedve később segíteni, ha már kezdéskor kizárod.
Az én anyukám segíteni fog az első napokban, nem ettől lesz rossz kapcsolatom a gyerekemmel, és ugyanúgy össze tudunk szokni. De mondom, nem lehet összehasonlítani kettőnk családját, mi összetartó, egymást szerető család vagyunk, veletek ellentétben.
Sajnálom a gyereket, hogy ilyen helyre érkezik, de kis szerencsével ő nem lesz ilyen rideg típus.
Kapaszkodj meg, sógornőm 6!! hétig nem negedett be a lakásukba senkit. A kórházban meg lehetett nézni,aztán 6 hét karantén.
Nekünk 2 hét volt,amikor kértük,h ha lehet,ne, anyósnak sikerült beesni valamikor fél éves korában a gyereknek. Anyukám pedig szó nélkül elfogadta a 2 hetet,de én nem bírtam ki,másfl hét után én kértem,h jöjjön.
Ne érezd magad gonosznak,mindenkinek más az igénye.
Kedve utolsó, lehet, hogy ridegnek tartasz, de nem vagyok az. Csak Sajnos sok negatív tapasztalatom van az élettel kapcsolatban és valamivel védekeznem kell. (és ez ridegségnek hathat mások szemében)
Egyébként meg a picink egy szerető családba fog érkezni, nem kell sajnálni. Az én gyerekem mindig számíthat rám, ha szüksége lesz bármire az életben.
Nem az utolsónak, a 25-nek írtam.
Ettől függetlenül mindenkinek ment a zöld kéz.
6 hetet én is soknak tartok.
Hogy lehet ilyet írni h sajnálod h ilyen helyre érkezik?????!!!!
Ennyi erővel én meg a te gyerekedet sajnálom h nem vagy képes egyedül ellátni.
Neki ez az igénye h 3asba legyenek akkor miért kell sajnálni??? Annyit tudaz h nem akarja h jöjjenek hozzájuk 1 hétig de semmi más körúlményt nem tudsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!