Most jogosan érzem magam "gonosznak"?
A háttérről annyit, hogy a szüleim elváltak, egy öcsém lakik még otthon anyuval, de ő szinte mindig dolgozik. Így mondhatjuk, hogy anyu egyedül van.
6 hét múlva szülök, ez lesz az első unoka.
Anyu már azt sem nagyon akarta elfogadni, hogy nem szeretem, ha a hasamat simogatják, de nagyjából betartja a kérést.
Most jeleztük neki és az anyósomnak is, hogy az első itthon töltött héten nem szeretnénk látogatókat fogadni, mert szeretnénk 3-ban lenni, összeszokni a picivel.
Anyós el is fogadta (annyit mondott, hogy ha kell, majd hívom), de anyu kiakadt, hogy csak megnézni jönne, nem fél napra, meg hogy ez az Ő unokája.
Én kitartok a kérésem mellett, de elég gonosznak érzem magam (a reakciója után), hogy első unoka és nem láthatja...
Szerintetek jogosan vagyok "rossz és gonosz"???
Köszi a válaszokat.
Egy picit talán jogosan érzed magad gonosznak, különben fel sem merült volna benned a kérdés, illetve annak kiírása. :)
Engedd annak a nagymaminak, hogy az első héten legalább egy órára lássa a babát. Nem fogja ezzel a feje tetejére állítani az életeteket!
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Mi nem eltiltani akarjuk, a kórházba meg természetesen bejöhetnek megnézni ("első itthon töltött héten...)
Itthon szeretnénk csak egy kis összeszokási időt.
Gondoltam, hogy mivel anyu is 4 gyereket szült, így megérti, de nem...
Sajnos a mai napig próbál érzelmileg zsarolni, de fejlődőképes vagyok :)
Utolsó vagyok!!
Amúgy nálunk a kedves anyós nem 1 órát volt itt.. sose értette h mehetne már... sajnos őt nem lehetett caak úgy kirakni h ennyo elég volt. 4 hónap volt mire megértette h nem kétünk a szó nélküli és egésh napos lázogatásból.
Ahogy anyut ismerem, nem fél órára jönne.
Ha néha elnéz felénk, akkor is csak "felugrik" és órákat képes ücsörögni anélkül, hogy beszélgetne velem/velünk.
Egyébként azért nem tudom miként érezzek, mert mindenki elfogadta ezt a kérésünket, csak anyu próbálkozik. Ha nagyon gonosz kérés lenne, akkor nem háborodna fel mindenki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!