Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Rasszista nagyszülő hogyan...

Rasszista nagyszülő hogyan fogadná a nem fehér unokát?

Figyelt kérdés
Előfordulhat, hogy nem is lesz hajlandó tudomást venni a kicsiről a bőrszíne miatt, vagy állandóan szemrehányást tesz majd miatta?

aug. 19. 20:14
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
14%
50.: Attól függetlenül, hogy a cigányság nagy részével vannak problémák, ez a fajta gyűlölködés, amit te és egyes kommentelők itt előadnak, nem vezet jóra.
okt. 22. 12:36
 52/59 anonim ***** válasza:
79%

Foleg ugy nem ugye hogy en 15 ezer km re vagyok szerencsere toluk;-)))))

Bar en otthon is ki nem allhattam oket ahogy a feketeket arabokat sem. de a c. az en szememben talan a legrosszabb. Igen van koztuk talan 1-2 % normalis de a legtobb undorito. en itt ahol elek sem kerulok kapcsolatban szinesboruekkel, kiveve az azsiaiakat azokkal semmi problemam nincs.

okt. 23. 08:53
 53/59 anonim ***** válasza:
32%
"genetikai hulladek" jelzovel illetni egy kisbabat es utana meg mindig abban a hitben lenni hogy jobb vagy barkinel is azert meredek. Tudod lehetnek a ciganyok rablok vagy testverb**szok ha akarod, de egyet se hallottam meg hulladeknak hivni egy KISBABAT azert mert mas a szine.
okt. 23. 19:10
 54/59 anonim ***** válasza:
70%

Ja hagyujuk márt ezt a kisbabázást. Abbol lesz a felnőtt...

Meddig szeressük 5-6 éves koráig vagy 18 és csak utána lesz dögevő?

A kisbaba félig az anyja vagy apja vére,ami nem vállik vizzé!

Rosszabb esetben csak a hulladék szülöre üt a puja.

Halottam már ilyet a. "c" tipusu apa mondta,hogy a lánya úgy leteremti az annyját aki magyar,mint sicc. Na egy ilyentől mit várjak?

okt. 23. 23:39
 55/59 anonim ***** válasza:
64%
Egy: nem szereetem a gyerekeket. a KISBABAKAT SEM foleg nem a c "kisbabakat". amikor felno akkor meg egy mocsok utonallo vagy bunozo lesz a kisbababol ui. minden nap oregszik egy napot aztan egyszerre csak nem lesz mar kisbaba. egyebkent ne maradj mar a kisbabazasnal en ha a foldon heverne a c. kisbaba szepen elkerulnem mintha ott se lenne.
okt. 24. 14:10
 56/59 anonim ***** válasza:
9%

55.: Ez már nagyon súlyos gyűlölködés. Én se bírom a cigányok többségét, mert a szokásaik számomra zavaróak és sok a bűnöző köztük. Viszont nem mindenki az, valamint egy kisbabát gyűlölni súlyos dolog.

Amit írsz, az nagyon veszélyes. A népirtások is így kezdődnek. Különösen, ha már a gyerek is gyűlölve van a származása miatt. Tanulj egy kis történelmet. Ha a te logikádat követik, akkor abból az lesz, hogy dehumanizálják a népcsoportot, utána a következő lépés, hogy kártékonynak tartják és valaki felveti a kiirtás gondolatát. Aztán meg is valósítják.

okt. 24. 14:14
 57/59 anonim ***** válasza:
15%
54,55 Isten nem bottal ver, nyomorult parasztok. Minden cigany kisbabaert akit leneztek remelem kaptok egy verest a szuloktol akitol feltek mint a tuztol es jogosan
okt. 25. 21:17
 58/59 anonim ***** válasza:
64%

57 na te sem vagy különb sőt még rosszabb is!

Mi csak lenézünk néhány ivadékot. De te egyenesen bántalmazást kívánsz nekünk.

Na ki a rosszabb aki nem tesz semmit (tetlegesség) vagy aki másokat ver?

okt. 25. 21:29
 59/59 anonim ***** válasza:
74%
Szerencsere olyan orszagban elek ahol nincsen ebbol az utalt nepfajtabol. En nem mondtam hogy ki kell irtani barkit is de nem erdekel a politikanak ez a resze, egyszeruen elkerulom a szamomra kellemetlen vagy utalt nepcsoportokat es ennyi. az aki a bantalmazast kivanta nevetseges szajat jartato senkihazi abbol a fajtabol. En Mo on se feltem toluk mert ott is szerencsesen olyan helyen eltem es dolgoztam hogy nem kerultem veluk kontaktusba. Akkoriban mielott eljottem onnet meg nem volt ennyi ingyenelo hulladek nepseg beloluk mint az utobbi kozel 40 evben. Szamomra a kisbabatol az oregasszonyig egyremegy nem foglalkozom veluk, tolem meg egy fel kiflit se kapna egyik se es semmifele masfajta tamogatast sem. Tudom hogy szerencsere a z otthon elok nagytobbsege ugyanugy megveti lenezi oket es undorodik toluk akarcsak en es ezzel melyen egyet tudok erteni. Csak sajnalni tudom azokat akiknek muszaj idonkent osszeakadni veluk barmilyen formaban. Az a fajta semmi masra nem kepes csak szaporodik mint a patkany es eloskodik mindenkin akin csak teheti. Egy olyan nep ahol a 14 eves lany az apjatol meg a batyjatol lesz terhes es az anyuka a fiaval csinaltat maganak gyereket a "segilyert" aztan kozben buzlik a pofajaban a cigaretta kezeben a palinka es tolat a 8 honapos terhes hasaval rosszabb mint barmelyik allat , mert az allat sosem annyira haszontalan rosszindulatu es kartevo mint ez a dogevo tarsasag. aki kepes ahelyett hogy csinalna valamit a dogkutbol kienni a hullakat es az megetetni a gyerekeivel arra nincs mas jelzo csak az amit mondtam. genetikai hulladek. ha valaki azt mondja rasszista vagyok, igen az es ezt barmikor buszken el is vallalom. akinek nem teszik tegyen ellene;-)))) Egyebkent mellekesen hozzateszem hogy AZT A NAGYON KEVES KIVETELT AKI KI TUDOTT EMELKEDNI EBBOL AZ ALACSONY FAJTABOL ES TISZTESSEGES BECSULETES ELETET EL, TISZTELEM BECSULOM ES NAGYRA ERTEKELEM HOGY VOLT EREJE MASKENT ELNI MINT AMIT TAPASZTALT A KORNYEZETEBOL.
okt. 27. 06:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!