Rasszista nagyszülő hogyan fogadná a nem fehér unokát?
Megszünteted a kapcsolatot az ilyen toxic és ostoba rokonokkal, úgy…nem is értelek
Nagymama már nem fog edukálódni, el ne hidd
Én nem vennék tudomást róla pl, igen.. De én ultra-rasszista vagyok.. Mert minden jogom megvan hozzá. Ahogy a másik oldalról is megvan minden jog, hogy nem értetek vele(m) egyet és pont.
Ez ennyi.. :)
Mit takar a nem fehér unoka??
Nekem is sötétebb volt picit a bőrszínem. Ha nem napozok, sokat vagyok bent akkor szinte vakít amúgy a fehér bőröm. Viszont nehezen égek le, ha sokat vagyok napon és nem égek le, akkor meg nagyon tudok barnulni, persze hamar ki is fehéredik, ha utána valamiért nem ér annyi napfény.
Ezzel van baj?? Vagy szinte örüljenek hogy nem nyerít az a gyermek?? Kettő között hatalmas a különbség.
Hát, elgondolkodna mit szúrt el az életbe, hogy a gyerek felcsináltatta magát egy c kat. emberrel, aztán vagy elfogadható nagynehezen, vagy nem beszél vele többet.
Az első akkor, ha egy kulturált, normális családja lenne, tisztességesen dolgozna mindenki és nem egy putriban élnek.
A második akkor ha egy igazi vonó van a másik fél vérében.
Oda van írva hogy roma gyerek, tehát magyar lány és roma férfi gyereke.
Mindig magyar lányokat hülyítenek be
"Mit takar a nem fehér unoka??"
Én fehér vagyok, a barátnőm roma, és nagyon sötét bőrszínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!