Ezt nem lehet előre látni. Amúgy egy normális nagyszülő elfogadja az unokát, akármilyen származású. Még akkor is, ha nem örül pl. a roma keveredésnek. Ha nekem lenne gyerekem és roma társat választana, én inkább attól tartanék, hogy erőszakos, bűnöző rokonok is lehetnek, akik veszélyt jelentenek ránk nézve. A bőrszín nem zavarna.
aug. 24. 21:23
22/59 anonim válasza:
Ismertem ilyen párt.
A "c" tipusu "anyuka" egyszercsak közölte,hogy ő nem szűlt magyarfattyút. És lépett.
aug. 24. 21:35
23/59 anonim válasza:
Én nem tudnám szeretni…
aug. 31. 18:10
24/59 anonim válasza:
2 dolog:
2100-ra a magyar lakosság 6 milliós lesz. Ennek fele cigány. Ekkor kevés esély lesz magyar kormányra. A cigányok magyarok, így akkor sem lesz más nemzetiség, csak az a fránya bőrszín lesz más.
Ezen a környéken nincs olyan, hogy tiszta magyar. Mindenki 4-5 generáció távolságban biztosan kevert: szlovák, osztrák, német, szláv, cigány, zsidó vagy egyéb népek keverednek K-Európában. Ez a normális, nincs olyan, hogy tiszta magyar. Nem hiszitek? Járjatok utána!
aug. 31. 19:38
25/59 anonim válasza:
24-es: A keveredést tekintve igazad van, abban nem, hogy a több cigány csak azt hozná, hogy több lesz a sötétebb bőrű ember. Ha csak erről lenne szó, engem nem zavarna a jelenség. Ami viszont baj, az a cigányság nagyon eltérő, alkalmazkodni képtelen természete, a sok más szokás.
aug. 31. 20:24
26/59 anonim válasza:
Viszont egész jó szavazóbázis és a szaporodási intenzitásuk is rendben van. Hidd el egész nagy területen tudnak jól működni. Gondolj csak Bangladesre, Indiára és Pakisztánra. Majd 2 milliárd ember. Ezekre a népekre sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy ne lennének sikeresek a világban.
aug. 31. 20:28
27/59 anonim válasza:
26.: Az, hogy a cigányok Indiából jöttek és külsőleg rájuk hasonlítanak, az nem jelenti azt, hogy az indiai, bangladesi, pakisztáni társadalom ugyanolyan lenne, mint a cigány.
aug. 31. 20:30
28/59 anonim válasza:
Ezt nem tudhatjuk. A nyugati cigányok egyelőre nincsenek többségben egy országban sem.
aug. 31. 20:32
29/59 anonim válasza:
Talán azért így kérdezi a kérdező, mert a párjáról már elmondták a szülei a nemtetszésüket, és azon gondolkodik, vajon a félvér unoka meg tudja-e lágyítani őket?
Egyébként erre van családi példám. Az unokabátyám 20 évesen teherbe ejtett egy vele egykorú cigánylányt. Ő is elég sötét bőrű, amíg unokatesóm fehér és szőke.
A nagybátyámék igen kiakadtak, először hallani sem akartak róluk, aztán végül még az első unoka születése előtt megbékéltek.
Hozzáteszem, a felesége nem egy munkakerülő családból származott, a szülei is aktívan dolgoztak, rendes életet éltek. Ahogy ő is mindig dolgozott, valamint megálltak 2 gyereknél.
aug. 31. 21:32
30/59 anonim válasza:
29.: Ha rendesek a roma rokonok, akkor ez elképzelhető. Viszont ha bűnözők, nem csodálom, hogy a család többi tagja nem érintkezik velük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!