Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Rasszista nagyszülő hogyan...

Rasszista nagyszülő hogyan fogadná a nem fehér unokát?

Figyelt kérdés
Előfordulhat, hogy nem is lesz hajlandó tudomást venni a kicsiről a bőrszíne miatt, vagy állandóan szemrehányást tesz majd miatta?

aug. 19. 20:14
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
28%

"Ez fura ilyet se láttam még hogy magyar férfi roma nővel"

Hát én már igen. Még lestem is, egy olyan rusnya, lófogú nővel ment a teljesen normális külsejű magyar pasi. Pedig a cigánylányok között vannak nagyon szépek. Akkor már egy olyat választana, nem?

aug. 19. 21:13
 12/59 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem a nagyon szépek ragaszkodnak a romákhoz.
aug. 19. 21:21
 13/59 anonim válasza:
95%

Mondjuk célszerű nem az unokával kezdeni a bemutatkozást, hanem a pároddal.

A rasszista jelző sem szűkíti le, hogy milyen hozzáállása van a nagyszülőnek, ő a helyi KKK vezetője, vagy simán csak nem szereti a cigányokat, nem mindegy.

aug. 19. 21:25
 14/59 anonim ***** válasza:
92%

Ha rasszisták akkor nem a gyerek hanem a párod tűnik fel nekik először!

Agyrém🤦‍♂️

aug. 19. 21:29
 15/59 anonim ***** válasza:
89%

A nagyszüleid nem ismerik a párodat, nem tudják róla, hogy cigány? Szüleid sem ismerik (mert ha igen, esélyesen a nagyszülők is tudják)?

Ha még nem is olyan komoly a kapcsolat, hogy bemutasd, ne gondolkozz gyerekvállaláson. Ráérsz még ezzel foglalkozni.

aug. 19. 21:59
 16/59 anonim ***** válasza:
43%
Az én szüleim például biztos, hogy nem lennének kíváncsiak rá, és nem akarnák látni. De teljesen egyetértek velük. El kell fogadni, mert igazuk van!
aug. 19. 22:15
 17/59 anonim ***** válasza:
44%
Előző vagyok: természetesen NEM arról van szó, hogy csak fehér unokát fogadnának el. Semmi gondjuk nem lenne pl. kínai, japán származású vővel/unokával, mert azok rendes, dolgos emberek. De bűnözőt ki akar a családjába?
aug. 19. 22:16
 18/59 anonim ***** válasza:
33%
Nem találtál bármi mást kérdező?
aug. 20. 05:48
 19/59 anonim ***** válasza:
62%

Na a sok egybites libsi csak rasszistázni tud.

Erről az egyik gyerekkori barátom jutott eszembe, akinek fene nagy libsi volt a csaladja. Nem lehetett zs idózni, cig ányozni, bzizni ment pc rendesen.

Aztán a srac huga hazahozta a paliját, aki nem elég hogy muszlim volt, de még neger is. Ekkor a fater összeverte a sracot, meg a csajt, másnap meg a mutert is mert az meg hetekig falazott nekik.

Mindenki csak addig libsi amig meg nem tapasztalja a saját bőrén annak hátrányait.

aug. 20. 18:46
 20/59 anonim ***** válasza:
86%

Elfogadnák de nem lennének vidámak.

A törödésből kevesebbet kapna az biztos. De a "c" tipusu csajommal biztosan ovatosabbak lennének.a családjaval meg aztán végképp.

aug. 23. 22:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!