Rasszista nagyszülő hogyan fogadná a nem fehér unokát?
"Ez fura ilyet se láttam még hogy magyar férfi roma nővel"
Hát én már igen. Még lestem is, egy olyan rusnya, lófogú nővel ment a teljesen normális külsejű magyar pasi. Pedig a cigánylányok között vannak nagyon szépek. Akkor már egy olyat választana, nem?
Mondjuk célszerű nem az unokával kezdeni a bemutatkozást, hanem a pároddal.
A rasszista jelző sem szűkíti le, hogy milyen hozzáállása van a nagyszülőnek, ő a helyi KKK vezetője, vagy simán csak nem szereti a cigányokat, nem mindegy.
Ha rasszisták akkor nem a gyerek hanem a párod tűnik fel nekik először!
Agyrém🤦♂️
A nagyszüleid nem ismerik a párodat, nem tudják róla, hogy cigány? Szüleid sem ismerik (mert ha igen, esélyesen a nagyszülők is tudják)?
Ha még nem is olyan komoly a kapcsolat, hogy bemutasd, ne gondolkozz gyerekvállaláson. Ráérsz még ezzel foglalkozni.
Na a sok egybites libsi csak rasszistázni tud.
Erről az egyik gyerekkori barátom jutott eszembe, akinek fene nagy libsi volt a csaladja. Nem lehetett zs idózni, cig ányozni, bzizni ment pc rendesen.
Aztán a srac huga hazahozta a paliját, aki nem elég hogy muszlim volt, de még neger is. Ekkor a fater összeverte a sracot, meg a csajt, másnap meg a mutert is mert az meg hetekig falazott nekik.
Mindenki csak addig libsi amig meg nem tapasztalja a saját bőrén annak hátrányait.
Elfogadnák de nem lennének vidámak.
A törödésből kevesebbet kapna az biztos. De a "c" tipusu csajommal biztosan ovatosabbak lennének.a családjaval meg aztán végképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!