Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Rasszista nagyszülő hogyan...

Rasszista nagyszülő hogyan fogadná a nem fehér unokát?

Figyelt kérdés
Előfordulhat, hogy nem is lesz hajlandó tudomást venni a kicsiről a bőrszíne miatt, vagy állandóan szemrehányást tesz majd miatta?

aug. 19. 20:14
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
57%

Keveredett gyökereim vannak. De nem cigányokkal.

Ez így is marad. Ha kesz gyerekem remélhetőleg tudok rá annyira hatni,hogy ő sem keveredik alantas fajjal.

aug. 31. 22:51
 32/59 anonim ***** válasza:
70%
Ahogyan a cigány párodat is.
szept. 1. 08:11
 33/59 anonim ***** válasza:
0%

"alantas fajjal". Megis ti vagytok egyre kevesebben, mert ujabban meg gyereket csinalni is benak vagytok 🤡

Nagyon meredek hogy egyesek olyanokat le kepesek irni, hogy nem foglalkoznanak egy artatlan pici gyerekkel mert az egyik szuloje cigany... Alapbol a rasszizmus undorito, de aki egy kisbabara kiterjeszti.. hat.. azokkal is sajnos csak tobben vagyunk. Az ilyen "nagyszulo" megerdemli hogy a cigany vejko jol elkalapalja. Elvegre bennuk meg van annyi, h nem hagyjak a csaladjukat mert jelent nekik valamit a szo.

50 ev mulva ugyis a cigany palik fogjak felcsinalgatni az osszes turulb@szo parasztnak az unokait, vagypedig kihal a vervonalatok, mert ahogy mar mondtam fogyatkoztok, de erre is csak a nyavogas a reakcio, nem az h nekialltok ti is rendesen gyerekeket csinalni 😂 ah, menthetetlen csicska nepseg (nem a magyarok, csak az ilyen paraszt felfogasuak mint akik ide irtak)

szept. 10. 20:20
 34/59 anonim ***** válasza:
100%
33.: Nem vagyok rasszista. De cigánnyal sose jönnék össze, a szokásaik miatt. Tehát ha arra apellálsz, hogy pár évtized múlva a magyar nőknek csak cigány pasi marad, akkor csalódni fogsz. Egyrészt a magyarok azért nem fognak elfogyni, másrészt ha mégse maradna elég magyar férfi, a magyar nők majd inkább elmennek német, angol, stb. pasikkal, mint cigányokkal.
szept. 10. 21:26
 35/59 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván lesz egy réteg aki beolvad, de még dél afrikában is végig maradtak fehérek akik sohasem keveredtek feketével. Magyarországon is lesz egy értelmes elit réteg vagy középréteg aki nem keveredik ezekkel-
szept. 10. 21:56
 36/59 anonim ***** válasza:
19%
Nem apellalok arra, igazabol nem igazan erdekel, de csecsemokre kiterjesztenk barmifele eloiteletet, az meger egy arconkopest minimum.
szept. 11. 12:43
 37/59 anonim ***** válasza:
78%

Idegállapotba jöttél, dögevő?

szept. 11. 13:25
 38/59 anonim ***** válasza:
27%
37.: Nekem se tetszik, amit írt, le is pontoztam, de dögevőzni azért nem kéne.
szept. 11. 13:36
 39/59 anonim ***** válasza:
84%

"50 ev mulva ugyis a cigany palik fogjak felcsinalgatni az osszes turulb@szo parasztnak az unokait, vagypedig kihal a vervonalatok, mert ahogy mar mondtam fogyatkoztok,"

Ha addig éhen nem halnak a cigány faszok,amilyen lusta,semmirekellő a többsége a munkához.

szept. 11. 15:19
 40/59 anonim ***** válasza:

Még enyhén is fejeztem ki magam.

szept. 11. 16:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!