Rasszista nagyszülő hogyan fogadná a nem fehér unokát?
Keveredett gyökereim vannak. De nem cigányokkal.
Ez így is marad. Ha kesz gyerekem remélhetőleg tudok rá annyira hatni,hogy ő sem keveredik alantas fajjal.
"alantas fajjal". Megis ti vagytok egyre kevesebben, mert ujabban meg gyereket csinalni is benak vagytok 🤡
Nagyon meredek hogy egyesek olyanokat le kepesek irni, hogy nem foglalkoznanak egy artatlan pici gyerekkel mert az egyik szuloje cigany... Alapbol a rasszizmus undorito, de aki egy kisbabara kiterjeszti.. hat.. azokkal is sajnos csak tobben vagyunk. Az ilyen "nagyszulo" megerdemli hogy a cigany vejko jol elkalapalja. Elvegre bennuk meg van annyi, h nem hagyjak a csaladjukat mert jelent nekik valamit a szo.
50 ev mulva ugyis a cigany palik fogjak felcsinalgatni az osszes turulb@szo parasztnak az unokait, vagypedig kihal a vervonalatok, mert ahogy mar mondtam fogyatkoztok, de erre is csak a nyavogas a reakcio, nem az h nekialltok ti is rendesen gyerekeket csinalni 😂 ah, menthetetlen csicska nepseg (nem a magyarok, csak az ilyen paraszt felfogasuak mint akik ide irtak)
"50 ev mulva ugyis a cigany palik fogjak felcsinalgatni az osszes turulb@szo parasztnak az unokait, vagypedig kihal a vervonalatok, mert ahogy mar mondtam fogyatkoztok,"
Ha addig éhen nem halnak a cigány faszok,amilyen lusta,semmirekellő a többsége a munkához.
Még enyhén is fejeztem ki magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!