Jogos a sértődés, mert nem veszünk részt családi éttermes szülinapon gyerekkel/babával?
A nagyszülőmnek lesz születésnap tartva étteremben. Nekünk van egy éppen 3-at töltő és egy féléves gyermekünk, akikkel voltunk már étteremben, és őszintén, nem lehet velük elmenni, nem nekik való, én ezt elismerem.
A nagyobbik brutál eleven, nem ül meg tartósan az asztalnál, max. amíg eszik, utána szaladgálni akar és benne van a dackorszakban, nem érti meg a nemet, hiába törekszünk a következetességre. Ő egyszerűen ilyen, telefonon mesével sem lehet lekötni, nem érdekli, felfedezni akar és menni.
A kicsi meg igazi ölbebaba, anyás, nem lehet megenni mellette egy tál ételt, mert ordít értem. Másnál nincs el, pár perc után sír, pláne, ha álmos és zaj van, nem tud aludni.
Szóval értitek, nem egy külön teremben lesz az ebéd megtartva, én pedig nem szeretnék ott műsorozni a gyerekekkel, másokat is zavarni a sírásukkal, fegyelmezésükkel. Jeleztem, hogy mi éttermi szülinapra sajnos nem tudunk menni, erre nagyszülőm megsértődött, meg a család is zaklat, hogy ne legyek már bunkó, hát mindenki ott lesz.
Nyilván nem fogunk menni. Ti is megsértődnétek ezen?
10-es
2 szobás 50 nm-es lakásban 15-20 embert.
Na ki a h.lye?
Nem is fér el annyi szék :)))
"3as neked tuti nincs gyereked. Egy fél éveset ott hagyná egy idegen bébiszitterrel? "
De, van gyerekem. Ma már nagykorú, de kapaszkodj: egyedülálló anyaként szültem, már az első naptól volt bebiszitterem.
10!
A kérdező nagyszülője, tehát nem kis áldozat lenne úgy 80 évesen körbe ugrálni otthon a kiscsaladot
"Viszont, mint szülő elgondolkodnék azon, hogy a nevelésemmel van-e baj,
vagy a gyerek eleve így született -akkor talán lehetne orvosi vagy egyéb segítséget kérni- hogy 3 évesen nem lehet elmenni vele egy étterembe, mert nem képes 1-1,5 órát rendesen viselkedni."
Azért ezen jót röhögtem, ne haragudj. Természetesen nevelve vannak, de egy 3.évét még be sem töltött gyerek esetén szerintem semmi fura nincs abban, hogy a gyerek nem akar 1,5-2 órát egy helyben ülni egy székben.
Nyilván nevelve vannak, mint mondtam, voltunk már étteremben, de egyszerűen unja. Eszik egy kicsit, és kész, utána menni akar megnézni, amit lát maga körül.
Nem gondolom, hogy ekkora gyerek esetében az a "rendes viselkedés" , hogy 1,5 órát üljön egy helyben. 4 évesen, óvodásként elvárnám, most viszont irreálisnak találom.
De ez nyilván a kérdés szempontból majdnem mindegy, mert elmenni akkor sem lehet vele, ha ez azért van, mert sz*ranya vagyok.
Részben igen.
De elég nagy a baj, ha a 3 évesre nem lehet hatni.
Mi lesz 3-5-8-10 év múlva?
15-ös, dackorszakról hallottál már? Gyereket neveltél már?
Bírom, mikor idejön valaki gyereknevelésbe beleugatni és fogalma sincs róla.
Kedves 8as:)
Azert mert a kérdező gyereke egy normális gyerek qkit érdekli a világ jönne menne,nem pedig mind egy szobor leállítod és csak van...te már orvosi segítseget kérnél?😂Inkább te fordulj orvoshoz szerintem...
Kérdező
Helyedben én sem mennék(szintén van egy 2,5éves gyerekem aki dackorszakos és kívancsi mozgó gyerek[És kedved 8as nem,nem beteg🤣])Senki nemtudna nyugisan ünnepelni.Beszéld meg a mamával hogy ti 4esbe majd átmentek gratulalni neki vagy áthívod magadhoz és nálatok ünnepeltek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!