Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogy béküljek ki mamámékkal?

Hogy béküljek ki mamámékkal?

Figyelt kérdés

1 hónapja történt kb. Lejöttek pestről és meglátogattam őket. Nagyon rossz dolgot követtem el amit nagyon bánok. Mikor mamám csávója elment wc-re elloptam a pénztárcájából 10 ezer forintot, mamám nem láthatta mert bent tv-zett. Nem vették észre addig amíg ott voltam. Majd nemsokára össze is vesztünk, történt egy kis félreértés, ült az öreg és mondtam neki poénból hogy álljál vigyázzba őrnagy (katona a csávó). Akkor megsértődött és azt mondta hogy majd visszajön ha eltakarodtam haza, így mondta szó szerint, pedig csak viccelődtem. Azóta nem beszélnek velem, főleg hogy rájöttek hogy loptam is. 1 hónapig csend volt, nem mertem írni nekik. Majd miután megtudtam hogy jönnek megint felhívtam mamámat, és nem akarnak találkozni azt mondták, hiába kértem bocsánatot, pénzt is visszafizettem volna mert diákmunkázok.

16f

2021. okt. 14. 21:23
 1/8 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon sajnálom, megoldást írjatok légyszi és ne kössetek belém, így is megöl a bűntudat
2021. okt. 14. 21:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A szüleidnek kellene közvetíteniük. És a pénzt ne volna fizesd ki, hanem add oda a szüleidnek, hogy adják át neki.
2021. okt. 14. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
mondjuk mamádék is értelmes emberek, így mellre szívni egy lökött kölyök hülye humorát... az enyém kb kiröhögött volna hogy béna a vicced és ennyi. nem hiszem hogy tudsz vele mit kezdeni, majd kiduzzogják magukat, itt a két félből ők a gyerekesebbek... (pedig te sem vagy semmi, bár neked még benőhet a fejed lágya)
2021. okt. 14. 21:40
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
A béna humort megbocsátanám, a pénzlopást nem.
2021. okt. 14. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz akkor azért elég jó időre elástad előttük magad, legyen bármiylen bocsánatkérés.
2021. okt. 15. 01:26
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Hat nem volt egy tisztességes dolog az biztos!

A poén rosszul sült el, mert az öreg nem érti a poént!

A lopás az lopás, de most egy 16 éves gyerek!

Ahogy előttem írtak a szüleid kicsit beszélhetnénk a nagyszüleiddel!

Viszont érdekes, hogy ennyire haragtartók.

Lehet van más is a háttérben?!

2021. okt. 15. 01:53
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
És anyádék mit szóltak ahhoz hogy megloptad a saját nagyszüleid meg arcoskodsz? Ők akarják egyáltalán hogy ott rontsd a levegőt?
2021. okt. 15. 05:35
 8/8 anonim ***** válasza:
56%
Szóval egy bunkó kis köcsög voltál az öreggel 16 éves kis taknyos létedre, megloptad, aztán most téged kell sajnálni, hogy nem állnak veled szóba? Tán nem kéne sértegetni, aztán ő se mondaná, hogy azt várja, hogy hazatakatodj.
2021. okt. 17. 16:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!