Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogy lehet idős nagyszülővel...

Hogy lehet idős nagyszülővel megértetni, hogy ne süssön az egész családnak?

Figyelt kérdés

A férjem nagymamája kitalálta, hogy ő mindenkinek meg akarja sütni karácsonyra a bejglit már jövőhéten és addig mindenki fagyassza le. Na most nagyon pazarlás ellenes vagyok és sajnos rettenetesen rosszul süt a nagyanyja. Nekem ne hozza ide a süteményét mert senki nem eszi meg. Múltkor gyomorrontást kaptunk egy másik süteménytől is.

De a férjem nem akarja megbántani amit természetesen megértek. De hiába mondta neki, hogy nem kell mert én is sütök csak erőszakoskodik.

2023. nov. 17. 15:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Légyszives ne írogass privát üzeneteket! Köszönöm!

2023. nov. 18. 18:39
 62/66 anonim ***** válasza:
100%
Bár letíltottalak, szóval mindegy is.
2023. nov. 18. 18:40
 63/66 A kérdező kommentje:
Nem írtam neked privát üzenetet.
2023. nov. 18. 19:02
 64/66 anonim ***** válasza:
79%

Még hazudsz is?!

Avaly89

Szááánalmas :D

Tiltás

2023. november 18. 15:48

Előzmény:

A kérdésre írt válaszod: Hogy lehet idős nagyszülővel megértetni, hogy ne süssön az egész családnak?

"Add oda a hajléktalanoknak! Ők nyílván szívesen megeszik. A semminél jobb. Valamiért úgy érzem,te vagy túl szenzitív, válogatós! Szerintem jó az a..."

Az üzenet:

Érvelési hibáktól hemzsegő személyeskedés... :D Csodás.

Válaszol

Töröl

2023. nov. 18. 19:10
 65/66 anonim ***** válasza:
29 es fogd mar felo hogy a hajlektalanok gyakran a SZEMETBOL KISZEDETT ETELT IS MEGESZIK. a nagymama sutemenye se lehet ettol rosszabb es ha valaki hajlektalan gyakran orul a mas "szemetenek "is. igenis jo otlet hogy a hajlektalanoknak adja oda.
júl. 18. 06:11
 66/66 anonim ***** válasza:
Kérdező! Újra kérlek, ne írogass privatba. Szerelmes lettél belém, vagy mi?!
júl. 18. 15:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!