Nem önzőség egy 2 évest 1 egész hétre lepasszolni a nagyszülőkhöz?
Figyelt kérdés
Anyuka nyaralgatni akar, ezért lepasszolják a gyereket.2022. máj. 16. 12:44
1/39 anonim válasza:
Nem, a 2 évesem rajong a nagyszüleiért akik meg kényeztetik agyba-főbe, borzalmas kínzás ott lennie a gyereknek 1 teljes hétig, ilyet csak a leggonoszabb szülő csinál…ja nem. A szülőnek meg megvan a joga pihenni, a gyerek is jól jár ha anyu idegei kisimulnak.
2/39 anonim válasza:
Én személy szerint nem passzolnám le, mert szeretek a gyerekeimmel együtt élményeket szerezni, el nem tudom képzelni, hogy nélkülük menjél nyaralni. De a mai világban már ez a ritkább, inkább mindenkinek útban van a gyereke és nélküle megy mindenhová.
3/39 anonim válasza:
Egyébként neked ez miért fontos? Te kinek a kije vagy ebben a sztoriban?
5/39 anonim válasza:
Ha mindenkinek jó akkor miért lenne az? Nem az.
6/39 anonim válasza:
Nem, jol teszik.
Nekem a legjobb napjaim, heteim azok voltak egesz gyerekkoromban amit a mamamnal toltottem.
7/39 anonim válasza:
Nem gondolod, hogy ez magánügy?
Nálad biztos jobban ismerik a gyereküket, a szőlői/nagyszülői kapcsolatot, és fel tudják mérni, hogy ez jó -e így.
8/39 anonim válasza:
Én egy 2 évest nem hagynék ott egy hétre senkinél, akkor sem ha szereti az adott illetőt.De 1-2 napot simán el tudnék képzelni.
Viszont tényleg az van amit valaki feljebb írt.A szülő tudja, ismeri a gyerekét, hogy most az valóban működőképes és jó e mindenkinek vagy sem.
Irigyled amúgy hogy van aki megteheti? Vagy téged ez meglep, hogy van aki meg tudja ezt csinálni? Mi a kérdés fő oka? Neked mi a véleményed?
9/39 anonim válasza:
Én imádtam minden nyáron a nagyszüleimnél lenni, néha nem is 1, hanem 2 hetet (amikor már nagyobb voltam). Most, hogy már nem élnek, főleg nagyon hálás vagyok azért, hogy akkor annyi időt tölthettünk együtt.
10/39 anonim válasza:
De az!Én biztos nem hagynám ott a gyerekem sehol.Mert bármilyen fura mi együtt szeretunk nyaralni.Meg is őrülnék ,ha nem lenne velunk.Ki se tudnék kapcsolódni.Az ilyennek nem kelett volna szülni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!