Nem önzőség egy 2 évest 1 egész hétre lepasszolni a nagyszülőkhöz?
#22 ja mert ha a gyerek a nagyszülővel tölt pàr napot egy évben, akkor az egyúttal màr "fel is neveli". 😃😃😃 Halkan kérdem az oviról iskolàról mi a véleményed ezek utàn? Nem lőtted még magad fejbe ott mennyit van a gyerek?
Amúgy attól, hogy elmegy a szülő gyerek nélkül valahova, nincs kizàrva hogy gyerekkel is megy egy màsik alkalommal. Nahàt.
Nem 31es vagyok, de az enyém bölcsis, pedig nincs kettő még, nem kell a szavakon lovagolni.
Ennyi idősen én is maminál voltam sokat nyáron. Életem legjobb nyarai voltak. Kergettem egész nap a csirkéket az udvaron meg legeltem a borsót a kertből. Otthon a panelben ilyenek nem voltak.
Fel nem fogom hogy lehet ebben kivetni valót látni úgy, hogy egy hétről beszélünk az évben. Hálisten, hogy nem csak egy hétre mehettem anno 😃
Mert te csak a gyereked társaságában érzed jól magad? Ez még sok gondot fog okozni később...
Urambocsá én a férjemmel kettesben is tudom nagyon jól érezni magam.
Micsoda fertő!
Mennyi idióta egy helyen, istenem...
Én ovis koromtól kezdve legkésőbb voltam mamáéknál nyáron 1-1 hetet, kifejezetten szerettem, nem értem mit kell cirkuszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!