Hogy lehet idős nagyszülővel megértetni, hogy ne süssön az egész családnak?
A férjem nagymamája kitalálta, hogy ő mindenkinek meg akarja sütni karácsonyra a bejglit már jövőhéten és addig mindenki fagyassza le. Na most nagyon pazarlás ellenes vagyok és sajnos rettenetesen rosszul süt a nagyanyja. Nekem ne hozza ide a süteményét mert senki nem eszi meg. Múltkor gyomorrontást kaptunk egy másik süteménytől is.
De a férjem nem akarja megbántani amit természetesen megértek. De hiába mondta neki, hogy nem kell mert én is sütök csak erőszakoskodik.
Hagyd rá, ez okoz örömöt neki.
Pár év és már nem fog sütni, minek bántanád meg.
Azért azt is vegyétek figyelembe, hogy a kérdező azt írta gyomorrontást is kaptak már attól, amit a mama sütött. Jobb ha nem adják oda senkinek, biztos ami biztos.
Esetleg lejárt hozzávalókat használ?
Egyébként ha jó nagymama én nem szólnék neki, csak sértődés lenne belőle, és mehetne az ünnepi hangulat a kukába. Dobd ki a sütit aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!