Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogy lehet idős nagyszülővel...

Hogy lehet idős nagyszülővel megértetni, hogy ne süssön az egész családnak?

Figyelt kérdés

A férjem nagymamája kitalálta, hogy ő mindenkinek meg akarja sütni karácsonyra a bejglit már jövőhéten és addig mindenki fagyassza le. Na most nagyon pazarlás ellenes vagyok és sajnos rettenetesen rosszul süt a nagyanyja. Nekem ne hozza ide a süteményét mert senki nem eszi meg. Múltkor gyomorrontást kaptunk egy másik süteménytől is.

De a férjem nem akarja megbántani amit természetesen megértek. De hiába mondta neki, hogy nem kell mert én is sütök csak erőszakoskodik.

2023. nov. 17. 15:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
72%
Te legalább olyan erőszakos vagy, mint a mama. Semmi közöd hozzá, mire költ. Más pénztárcájában matatni sokkal undorítóbb, mint pazarolni.
2023. nov. 17. 18:04
 42/66 anonim ***** válasza:
54%
A férjed nem meri megmondani, hogy utálja a főztödet.
2023. nov. 17. 18:11
 43/66 A kérdező kommentje:

Nem matatok más pénztárcájában. Ő mondja, hogy mi minden milyen drága. Nyilván ha mondja ne költsön feleslegesen mikor nincs rá szükségünk.

Nem ismered a férjem, hidd el meg meri mondani ha valami nem tetszik neki ;) és nem utálja a főztöm. Biztos az életünk szerves része vagy, hogy ilyen jól tájékozott vagy 🤣🤣

2023. nov. 17. 18:27
 44/66 anonim ***** válasza:
86%

29, állítsd már le magad! A hajléktalanokat itt javasolta a kérdezőnek valaki, neki eszébe sem jutott.

Leakadt a lemez?

2023. nov. 17. 18:29
 45/66 anonim ***** válasza:
42%

Biztos az életünk szerves része vagy, hogy ilyen jól tájékozott vagy

A héten kb a harmadik kérdező vagy, aki ezzel jön a válaszolóknak... majdnem szó szt.

2023. nov. 17. 18:30
 46/66 anonim ***** válasza:
68%

Neked sem meri megmondani a férjed és senki más sem, hogy nem jól főzől és h@.lye vagy.

Akadj le a néniről, tuti hogy nem ehetetlwn, és főleg nem.romlott, amit frissen süt. Csak te valamiért nem bírod őt elviselni, és ott kötsz bele ahol tudsz. Én örülnék, ha nekem sütne...

2023. nov. 17. 19:01
 47/66 A kérdező kommentje:
Hát csak tudom, hogy ehetetlen és múltkor is gyomorrontást kaptunk attól amit csinált. Amúgy semmi bajom vele, de ami nem megy azt nem kell erőltetni.
2023. nov. 17. 19:22
 48/66 anonim válasza:
84%
Egyetértek az előző válaszolókkal. Természetesen meg kell próbálni elmondani neki, hogy ne higgye azt, hogy ne érezze azt, hogy férre vezetitek, de abban az esetben, hogyha nem érti meg, szerintem hagyd rá, kell neki valami feladat ahhoz, hogy fontosnak érezhesse magát.
2023. nov. 17. 19:35
 49/66 anonim ***** válasza:
89%
Az egyik kommentedben írtad,hogy a család másik felével sem vagy annyira jóban. Tehát ezekszerint a párod családja,akár a nagyi is lehozhatná neked a göncölszekérről a rendszámtáblát,neked semmi sem lenne jó.
2023. nov. 17. 19:56
 50/66 A kérdező kommentje:
Apósom nincs jóban a testvérével. Még soha nem is találkoztam velük.
2023. nov. 17. 20:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!