Hogy lehet idős nagyszülővel megértetni, hogy ne süssön az egész családnak?
A férjem nagymamája kitalálta, hogy ő mindenkinek meg akarja sütni karácsonyra a bejglit már jövőhéten és addig mindenki fagyassza le. Na most nagyon pazarlás ellenes vagyok és sajnos rettenetesen rosszul süt a nagyanyja. Nekem ne hozza ide a süteményét mert senki nem eszi meg. Múltkor gyomorrontást kaptunk egy másik süteménytől is.
De a férjem nem akarja megbántani amit természetesen megértek. De hiába mondta neki, hogy nem kell mert én is sütök csak erőszakoskodik.
Nem matatok más pénztárcájában. Ő mondja, hogy mi minden milyen drága. Nyilván ha mondja ne költsön feleslegesen mikor nincs rá szükségünk.
Nem ismered a férjem, hidd el meg meri mondani ha valami nem tetszik neki ;) és nem utálja a főztöm. Biztos az életünk szerves része vagy, hogy ilyen jól tájékozott vagy 🤣🤣
29, állítsd már le magad! A hajléktalanokat itt javasolta a kérdezőnek valaki, neki eszébe sem jutott.
Leakadt a lemez?
Biztos az életünk szerves része vagy, hogy ilyen jól tájékozott vagy
A héten kb a harmadik kérdező vagy, aki ezzel jön a válaszolóknak... majdnem szó szt.
Neked sem meri megmondani a férjed és senki más sem, hogy nem jól főzől és h@.lye vagy.
Akadj le a néniről, tuti hogy nem ehetetlwn, és főleg nem.romlott, amit frissen süt. Csak te valamiért nem bírod őt elviselni, és ott kötsz bele ahol tudsz. Én örülnék, ha nekem sütne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!