Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogy lehet idős nagyszülővel...

Hogy lehet idős nagyszülővel megértetni, hogy ne süssön az egész családnak?

Figyelt kérdés

A férjem nagymamája kitalálta, hogy ő mindenkinek meg akarja sütni karácsonyra a bejglit már jövőhéten és addig mindenki fagyassza le. Na most nagyon pazarlás ellenes vagyok és sajnos rettenetesen rosszul süt a nagyanyja. Nekem ne hozza ide a süteményét mert senki nem eszi meg. Múltkor gyomorrontást kaptunk egy másik süteménytől is.

De a férjem nem akarja megbántani amit természetesen megértek. De hiába mondta neki, hogy nem kell mert én is sütök csak erőszakoskodik.

2023. nov. 17. 15:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
56%
Akadj le a néniről. Ha az én nagyimat akarnád nevelni, nem hagynám. Többet ér az, hogy elfoglalja magát, szeret minket és ezt így mutatja ki, mint az, hogy te utálod a pazarlást.
2023. nov. 17. 15:56
 12/66 anonim ***** válasza:
84%
Akkor még azt lehet megsértésen, az adományozáson és az újrahasznosításon kívül, hogy közlöd, te úgyis sütsz, mert... érzelmi okokból, ajándékba, valami miatt speckó a recept (cukormentes, ételallergiás valaki stb).
2023. nov. 17. 15:56
 13/66 anonim ***** válasza:
14%

Szóval ehetetlen, de hajléktalannak odaadnád.

Azért a taplóságnak is lehetne határa.

2023. nov. 17. 15:58
 14/66 A kérdező kommentje:
Tudja nagyon jól, hogy sütök mert mondta neki a férjem, hogy nem kell, nincs rá szükségünk mert úgyis csinálok. De ne csináljak mert ő majd csinál.
2023. nov. 17. 15:59
 15/66 anonim ***** válasza:
71%
Igazából téged nem a megoldás érdekel, hanem olyan megoldás, ahol a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon.
2023. nov. 17. 15:59
 16/66 A kérdező kommentje:
Megoldást keresek, hogy lehet finoman közölni vele, hogy nem kell a sütije mert nem jó. Nem állhatok elé, hogy mama ne süssön mert sz*r.
2023. nov. 17. 16:02
 17/66 anonim ***** válasza:
78%
Süssetek együtt. :D
2023. nov. 17. 16:07
 18/66 anonim ***** válasza:
76%
Hagyd békén, mit nem értesz ebből? Nem évi négy rúd bejgli teszi tönkre az emberiséget. Ellenben neki fontos.
2023. nov. 17. 16:08
 19/66 A kérdező kommentje:
Miért kéne hagynom, hogy elszór egy csomó pénzt. Nem 2 Ft se a dió se mák. Minek pazarolja el a pénzt ha nekünk nem kell?!
2023. nov. 17. 16:10
 20/66 anonim ***** válasza:
75%
Mert NEKI örömet szerez, hogy süt valamit és mert ezzel NEKTEK akar örömet szerezni.
2023. nov. 17. 16:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!