Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom féltékeny! és nem bírom...

Marcsi1978 kérdése:

Párom féltékeny! és nem bírom ezt így! Nem járok sehova! Itthon vagyok 2 gyerekkel nagyszülő nincs ő megy egész nap a munka után én itt a 4 fal között nem járunk sehova sem! Szerintetek ez jó kapcsolat? Nem tudunk leülni beszélgetni sem, mindig megy.

Figyelt kérdés
ti mit csinálnátok a helyemben?
2013. febr. 21. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Te is tudod, hogy ez nem jó kapcsolat. Mellesleg utánanézhetnél, hogy az állandóan eljárogató férjed miért akarja, hogy otthon legyél, ne hallj, ne láss.
2013. febr. 21. 18:46
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

Ha neked nem jó, akkor miért ülsz otthon egész nap? Menj valamerre, a gyerekeknek sem árt, ha mennek.

"Ti mit csinálnátok a helyemben?"

Elöször is közöném vele, hogy NEKEM ez nem tetszik. Másodszor olyan féltékenységi jelentet rendeznék, ha nem jön idöben haza, hogy csak nézne.

HArmadszor egyszerüen otthagynám a gyerekkkel idönként és mennék, kérdezés nélkül.

2013. febr. 21. 19:02
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
az egy dolog hogy TE nem jársz sehova, de akkor a gyerekek sem??ezt mégis hogy képzelte a párod?gondolom nem mondta h ne menj sehová, de ha elmész akkor ez miatt csap féltékenységi jelenetet???durva..tudod mikor ülnék otthon a 4fal között MINDEN NAP..beintenék a párodnak, ugyanis ezt ő sem gondolhatja komolyan..vagy csak nem gondolt bele hogy ez mivel jár.friss levegő kell a gyereknek is neked is..szellőztetni is kell.szocializálódás..stb.az ember közérzetet is jobb valamivel ha emberek között.
2013. febr. 21. 19:20
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Akkor egy a kérdés. NEKED IS MINDEGY???

Mert ha nem a gyerekeket lepasszolni, aztán menni csak menni ahova akarsz pihenni.

Ha meg mer mukkani vagy késni a munka után akár 10 percet is csak jét hatalmas balhét csinálj de mint a hurrikán aztán meggondolja ezek után hogy ő mászkál semmi segíteni s még féltékeny is. Mégis mire, a pelenkára vagy a házipacskerra??

2013. febr. 21. 19:21
 5/11 A kérdező kommentje:
sziasztok én vok akiröl szo van elöszöris a dolog nem egyoldalasmert amig én a lééét hajtom a családomért adig azért lenne némi elvárásomis nem szeretném ezt itt ecsetelni de nehéz anyagi hejzetben élöknél mindig voltak meg lesznekis problémák ez köz tudott én azt sosem mondtam hogy párom nemozduljon ithonrol ki természetesen énis mondom ha van lehetöség menjenek a gyerekekkel sétáljanak a friss levegön mert ez kell mindenkinek de gondolom ez ugy lenne természetes amenyiben othol mindent rendben találnék ja amugy egy ijen esetben a vélemény nyilvánitásnak a mind két félt meg kellene halgatni kösze
2013. febr. 24. 18:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
No, meg vagy hallgatva, szívesen. Ha te egész nap a lééét hajtod akkor hogy lehetnek anyagi gondjaitok? És ki vagy te, maga a nagyúr aki eldönti, hogy otthon mi mikor van rendben? Üzenem a párodnak, gyorsan pattanjon meg mellőled, ez nem élet amit te neki szánsz. Mellesleg te még a levelezését is ellenőrzöd? Ilyen sikertelen nem lehetsz az életben, hogy a gyerekeid anyján kelljen hatalmat gyakorolnod. Vagy mégis?
2013. febr. 24. 22:30
 7/11 anonim ***** válasza:
95%
Kedves férj akkor természetesen a gondokon együtt mentek át, akkor te is teszel ellene. Szóval a gyerekek nem asszony pajtásnak lettek gyártva, hogy ne unatkozzon hanem te is ott állsz és takarítasz, főzöl, játszol a kicsikkel illetve vigyázol rájuk. kössze
2013. febr. 26. 08:48
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
A "pár" mindkét tagja fogyatékos. Ergo 100%, hogy a gyerekek is azok. Ennyi, téma lezárva.
2013. márc. 4. 09:03
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
Igen? Azt hittem romlott drogott vettem be de ezekszerint másoknak is jójózik a szeme...
2013. márc. 5. 17:38
 10/11 anonim ***** válasza:
9:03 egyáltalán nem biztos hogy a gyerekek fogyatékosak. lehet ez alvó gén hibája is. A kérdező faterja se volt fogyetékos de a nagymuter vagy dédmuter igen. unoka lesz majd degenerált mármint a kérdező unokája de a gyereke bőven lehet tiszta.
2013. márc. 14. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!