Csak az egyik nagyszülő vigyázhat a gyerekre?
Sziasztok.
A feleségem szerint csak az ő anyja vigyázhat a gyerekre az enyém pedig nem mert egyszerűen nem kedveli . Ezért én sem engedem ,hogy anyós vigyázzon a gyerekre. Inkább megoldunk mindent magunk , de én már érzelmileg teljesen ki készültem . Egyszerűen nem lehet kompromisszumot kötni a feleségemmel , hogy mind a kettő nagyszülő vigyázzon a gyerekre ne csak az anyja . Nyilván engedném hogy anyós vigyázzon a gyerekre ha a feleségem engedné hogy édesanyám is vigyázzon rá. Mi tevő lehetek ? Normális kapcsolat az ilyen ? Érzelmileg teljesen ki vagyok készülve ,hogy ennyire csinálja feleségem a tüzet és megkülönböztetést.
Alapvetően tényleg az anya az elsődleges gondviselő.
Az apa is részben talán, de aki 0-24-ben a gyerekkel van az az anya az esetek többségében. Ettől még fontos az apa is. Viszont én sem bíznám szívesen a gyerekemet olyanra akiben nem bízok. Persze megértem hogy rosszul esik ez, de bizalom nélkül nehéz.
Eddig 2-3 órára kellett anyósra bíznom, de az is nehezen ment. Bízni bízok benne, de a gyerekről van szó az valahogy más.
61es, az ilyen nő is mehet az édes anyucikája szoknyája alá, és gondozhatják együtt a gyereket. Kéne a fenének egy ilyen nő.
Amúgy meg, nem értem, ha elsődleges gondviselő az anya, akkor miért hisztiznek itt sokan ha apa, mint másodlagos gondviselő nem kel éjszaka a gyerekhez meg nem foglalkozik vele sokat? Hiszen ezeket az elsődleges gondviselő kötelessége megoldani.
66os, én meg olyannal hogy anyuci mindenhol végig sírja ő milyen fáradt, állandóan a gyerekkel van, erre fel hol nagyszülő, hol bébiszitter, hol apuka, anyuka meg épp énidőt tölt..naponta több órát:-D
és miért lenne biodíszlet? Másodlagos gondviselő, úgyhogy anyuci keljen szépen éjszaka, meg legyen 0-24 a gyerekkel, ne bízza másra, hiszen ez a feladata, kötelessége. Úgyhogy befoghatja a pofikáját és oldhatja meg a gyereket egyedül, hiszen azért van otthon
Úgy látom szeretsz kombinálni mert én nem azt írtam, hogy állandóan csavarognak meg énidőznek anyuciék. Ezen a gondolatmeneten amin te haladsz (keljen csak 0-24ben stb) igenis fogja be apuci a pofiját ha nem derogál valami :)
Mondjuk ilyen palinak nem szülnék aki a muterja meg a felesége között vacillál, és muterka miatt rühelli a feleségét. Hahahahah :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!