Csak az egyik nagyszülő vigyázhat a gyerekre?
Sziasztok.
A feleségem szerint csak az ő anyja vigyázhat a gyerekre az enyém pedig nem mert egyszerűen nem kedveli . Ezért én sem engedem ,hogy anyós vigyázzon a gyerekre. Inkább megoldunk mindent magunk , de én már érzelmileg teljesen ki készültem . Egyszerűen nem lehet kompromisszumot kötni a feleségemmel , hogy mind a kettő nagyszülő vigyázzon a gyerekre ne csak az anyja . Nyilván engedném hogy anyós vigyázzon a gyerekre ha a feleségem engedné hogy édesanyám is vigyázzon rá. Mi tevő lehetek ? Normális kapcsolat az ilyen ? Érzelmileg teljesen ki vagyok készülve ,hogy ennyire csinálja feleségem a tüzet és megkülönböztetést.
Csak ugye milyen áron. Neki sem jó egy rossz minta. Viszont ha a feleséged nem parti abban hogy a kicsit láthasd és része legyél az életének, az szomorú, ha amúgy jó apa vagy.
(Mert sokan a gyereket használják a másik ellen. Ha mindkettő nem is az egyik általában igen, csak nem értem hogy az ilyen miért vállal gyereket..)
Ti hány évesek vagytok?
Elég fiatalnak tűntök az írásaidból.
Én is menekülnèk az ilyen nőtől. A gyerekednek része lehetsz válás után is.
45, akkor anyuka miért rinyál hogy csak az ő anyja lehet a gyerekkel?
Nálunk gyes-en senki, gyed után mentem vissza dolgozni mint a legtöbben.
45 vagyok. Akkor gyed-en. Gondoltam nem írom végig a csed/gyed/gyes vonalat. a Gyesről mindenki tudja mire gondolok,amúgyis csak 7 hónapos. persze ilyen hülyeségekbe belekötni a legfontosabb.
Remélem kérdező hogy ez lesz életed legnagyobb problémája. Hagyd el a feleséged, aki amúgy lehet tök jó anyja a gyerekednek, amúgy jó feleség lehetne ha kiállnál mellete, de nem lehet ugye mert akkor anyuka megharagszik, hogy őt te nem szereted már úgy. A férfiak nem képesek felnőni, gyerek vagy még, anyukád kisfia, ne is húzd szegény feleséged idejét, hátha talál magának egy férfit....
"nem merik annyit babusgatni..."
Anyósom is pont ezt mondta, mikor az éppen kúszni-mászni akaró gyereket akarta folyton nyúzni... Egy 7 hónapos már kezd kúszni, lenn akar lenni, anyósom ugyanígy folyamatosan fel akarta kapkodni, hiába nem akarta a gyerek és persze én voltam a rossz, mikor mondtam, hogy amíg elvan a földön, addig hagyja már békén, főleg, hogy én nem tudtam utána 0/24ben cipelgetni, mert hozzászoktatja, hogy mindig kézben van, mikor már végre elvolt kicsit lerakva... Ja igen, sírni sem hagytam a kezében, ami miatt szintén sírt mindenkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!