A feleségem szerint csak az ő anyja vigyázhat a gyerekre az enyém pedig nem mert egyszerűen nem kedveli . Ezért én sem engedem ,hogy anyós vigyázzon a gyerekre. Inkább megoldunk mindent magunk , de én már érzelmileg teljesen ki készültem . Egyszerűen nem lehet kompromisszumot kötni a feleségemmel , hogy mind a kettő nagyszülő vigyázzon a gyerekre ne csak az anyja . Nyilván engedném hogy anyós vigyázzon a gyerekre ha a feleségem engedné hogy édesanyám is vigyázzon rá. Mi tevő lehetek ? Normális kapcsolat az ilyen ? Érzelmileg teljesen ki vagyok készülve ,hogy ennyire csinálja feleségem a tüzet és megkülönböztetést.
Nyilván mindneki sokkal jobban szereti saját anyját mint anyosat és nem lehet őket össze hasonlítani . Aláírom! De miért van az ha anya mond bármit az hülyeség nem úgy van, ha anyós mondja azt akkor taps vihar van? Már már anyám nem is mond semmit meg a véleményét sem meri elmondani nehogy baj legyen és mégis ez az állapot van… en akar mennyire nem szeretem anyost akkor is meghallgatom és levonom a tanulságot és nem csinálom azt amit a feleségem az anyával. Meg az is milyen hogy anyós vigyazzhatna a gyerekre ha mennénk programozni anya meg nem mert nem szimpi neki? Nyilván egyik se azt csinálna pontosan amit a feleségem kérne vagy több lenne a babusgatas mint amennyit előtte mernek de ez akkor sem fer feleségem részéről h csak anyós vigyazhatna a gyerekre . 7 hónapos kisfiúról van szó , nem kell napokat tobbb óra hosszat vigyazzni ra mert mellettünk a helye se azert 2 órát lehetne vigyázni ra hogy pl programozzunk kettesben. Viszont mind a 2 nagyszülő vigyázzon ra külön külön és nem csak egy . Sajnos ezt nem akarja a feleségem elfogadni
2023. szept. 20. 11:42
32/69 anonim válasza:
31: "vagy több lenne a babusgatas mint amennyit előtte mernek"
MICSODA?????????????????
A nagymamai babusgatásra is ugrik a feleséged, ha azt túl soknak találja?
A nagymamák nem merik előtte annyit babusgatni a 7 hónapos kisbabát, mint amennyit szeretnék, nehogy kapjanak az anyukától?
A feleséged teljesen meg van bolondulva.
2023. szept. 20. 12:06
33/69 anonim válasza:
100%-ig a feleséged oldalán vagyok. Voltam a helyében, tudom milyen. 7 hónapos a gyerek, lehet az ő anyukájával jobban biztonságban érzi a gyerekét. Majd ha nagyobb lesz a gyerek, pl már beszél, vagy bárhogy tud kommunikálni talán jobban meglesz az összhang a te szüleiddel is. Amúgy teljesen mindegy ki vigyáz a gyerekre szerintem. Ha a te anyukád ennyire nagyon akar vele egyedül lenni, hogy ebből már családi viszály van az is fura valahol. Engedd meg a feleségednek ezt a jogot, hogy eldöntse ő, hogy kire akarja hagyni a gyerekét. Azt is fontos figyelembe venni szerintem, hogy ki az aki az első számú gondviselője a gyereknek, ez általában mindig anyuka, az ilyen piti döntéseket had hozza meg ő. A nagyobb dolgokat kell közösen meghozni. Amúgy tapasztalatból tudom, hogy ott ette meg a fene azt a közös programot ahol anyuka nem érzi jól magát, mert nem arra hagyta a gyereket akire akarta és egész idő alatt stresszel, hogy mi van a gyerekkel. Anyukáddal szépen beszéld meg, hogy most még kicsi és az anyósod tud rá vigyázni, majd ha nagyobb lesz ő is kiveszi a részét, nem marad le semmiről
2023. szept. 20. 12:21
34/69 anonim válasza:
33as, elsődleges gondviselő? Akkor gondolom apukának csak másodlagosan kell fizetni a költégeket, éjszaka se kell kelnie a gyerekhez, pelenkázni se kell, meg otthon se segíteni a gyerek körül mert csak másodlagos igaz?
Kérdező, menekülj az ilyen nőtől míg nem késő.
2023. szept. 20. 13:29
35/69 anonim válasza:
Ezen én is lehidaltam, hogy elsődleges gondviselő.
Az ilyen nők csak tenyészbikának meg ATM-nek tartják a férjüket. Megérdemelnék, ha ők meg csak házicselédnek néznék a feleségüket.
2023. szept. 20. 13:33
36/69 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lesz a vége viszont fordított helyzetben a feleségemnek is baszná a csőrét. Sokan védik a feleségem és igazuk is van részben . Viszont ha már megtörtént pár ilyen tanácsadás és jelezte is azt h neki nincs szukseg ra aztán ez megszűnt . Az normális hogy a korábbi sérelmekért így gyulolkodik? Mert szerintem nem…. Nem tudom mi lesz a vege de nem szép dolog így szet marni az embert a szüleitől szerintem . Valószínűleg ha a gyerek nagyobb lesz 2-3 éves akkor válás lesz a vege mert ilyen gyűlöletbe nem lehet élni es élvezni sem lehet felhőtlenül az életet .
2023. szept. 20. 14:44
37/69 anonim válasza:
Kérdező, ne várj 2-3 évet, válj most, ne tedd tönkre az életed. az asszony majd megoldja anyucival gyereknevelést.
2023. szept. 20. 14:54
38/69 anonim válasza:
37, gondolom a gyerekét nem akarja ott hagyni. Most még azért elég picike. Nem hiszem hogy a felesége együttműködően futkározna láthatásra. Bár ez a "veszély" évek múlva is fent áll. Arról nem is beszélve ha hetente, kéthetente láthatja, konkrétan semmi.
2023. szept. 20. 15:12
39/69 anonim válasza:
38, 2-3 év múlva is kb ennyiszer láthatná. De ennek nincs értelme, a kérdező konkrétan semmibe van nézve a felesége által. Ez nem házasság. Inkább látnám ritkábban a gyerekem mint egy ilyenben éljek
2023. szept. 20. 15:22
40/69 A kérdező kommentje:
Igen csak a pici baba tart vissza, élete részese akarok lenni és nevelni . Ő a mindenem, ő nem lenne már rég a hátam mögött hagynám az asszonyt és nem érdekelni se ház se hitel SEMMI
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!