Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Csak az egyik nagyszülő...

Csak az egyik nagyszülő vigyázhat a gyerekre?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A feleségem szerint csak az ő anyja vigyázhat a gyerekre az enyém pedig nem mert egyszerűen nem kedveli . Ezért én sem engedem ,hogy anyós vigyázzon a gyerekre. Inkább megoldunk mindent magunk , de én már érzelmileg teljesen ki készültem . Egyszerűen nem lehet kompromisszumot kötni a feleségemmel , hogy mind a kettő nagyszülő vigyázzon a gyerekre ne csak az anyja . Nyilván engedném hogy anyós vigyázzon a gyerekre ha a feleségem engedné hogy édesanyám is vigyázzon rá. Mi tevő lehetek ? Normális kapcsolat az ilyen ? Érzelmileg teljesen ki vagyok készülve ,hogy ennyire csinálja feleségem a tüzet és megkülönböztetést.

2023. szept. 19. 16:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
44%
Szereted te egyáltalán a feleséged?
2023. szept. 21. 11:54
 52/69 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező, én mindenképpen válnék a helyedben.

Viszont várnék 2-3 évet, amikor már a láthatás azt jelenti, hogy elviheted egy napra. Most, pár hónaposan ui. az lenne a láthatás, hogy hetente egyszer elmehetsz pár órára és a volt feleséged jelenlétében lehetnél a gyerekkel, ami nyilván nem lenne bensőséges hangulatú.

Családjogi kérdésben jártas személyekkel konzultálj, milyen életkortól szokták a bíróságok engedni a "normál" láthatást, amikor elviszed a magad otthonába a gyereket.

2023. szept. 21. 12:01
 53/69 anonim ***** válasza:
72%
51es, lehet egy ilyen nőt szeretni?
2023. szept. 21. 15:23
 54/69 anonim ***** válasza:
72%
49, asszonyka miért nem áll ki a férje mellett? Hiszen jó férj, jó apa. Csa anyucinak könnyebb az anyjára hagyni a gyereket, mert ezzel fitogtatja az erőfölényét anyóssal szemben. De a nők többségénél ez van, a saját anyja fenekét nyalják, az anyóst meg szídják.
2023. szept. 21. 15:25
 55/69 A kérdező kommentje:
Őszintén ? Nem szeretem már a feleségem sőt… . Ne tudjátok meg milyen borzalmas helyzetben vagyok. Élni nincs kedvem csak akkor ha a kisfiammal vagyok
2023. szept. 21. 19:32
 56/69 anonim ***** válasza:
73%
Akkor ne humbug indokokat keress hanem válj el
2023. szept. 21. 20:44
 57/69 anonim ***** válasza:
58%

Én is azt mondanám hogy váljon el.

De akkor hogy láthatja a gyerekét? Azért többségében egyik, másik megnehezíti a másik életét.

2023. szept. 21. 20:51
 58/69 A kérdező kommentje:
57/57 ez az egyedüli problémám , nem szeretném a kisfiamat feladni . Látni akarom és részese akarok lenni a mindennapjainak . Nem lenne gyerek akkor nem lenne kérdés a válás
2023. szept. 21. 20:55
 59/69 anonim ***** válasza:
100%

De amúgy ez egy éve nem volt probléma?

Amúgy ezt a gyerek mindenképpen megfogja sínyleni ha a kérdező felesége tényleg olyan mint ahogy azt itt leírja.

2023. szept. 21. 20:58
 60/69 anonim ***** válasza:
71%
Aha, magyarul a feleséged normálisan viselkedik, csak nem szereted, ezért megpróbálod rákenni, mert a nagy férfi ego nem tudná bevallani, hogy ő nincs rendben.
2023. szept. 22. 10:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!