Csak az egyik nagyszülő vigyázhat a gyerekre?
Sziasztok.
A feleségem szerint csak az ő anyja vigyázhat a gyerekre az enyém pedig nem mert egyszerűen nem kedveli . Ezért én sem engedem ,hogy anyós vigyázzon a gyerekre. Inkább megoldunk mindent magunk , de én már érzelmileg teljesen ki készültem . Egyszerűen nem lehet kompromisszumot kötni a feleségemmel , hogy mind a kettő nagyszülő vigyázzon a gyerekre ne csak az anyja . Nyilván engedném hogy anyós vigyázzon a gyerekre ha a feleségem engedné hogy édesanyám is vigyázzon rá. Mi tevő lehetek ? Normális kapcsolat az ilyen ? Érzelmileg teljesen ki vagyok készülve ,hogy ennyire csinálja feleségem a tüzet és megkülönböztetést.
Kérdező, én mindenképpen válnék a helyedben.
Viszont várnék 2-3 évet, amikor már a láthatás azt jelenti, hogy elviheted egy napra. Most, pár hónaposan ui. az lenne a láthatás, hogy hetente egyszer elmehetsz pár órára és a volt feleséged jelenlétében lehetnél a gyerekkel, ami nyilván nem lenne bensőséges hangulatú.
Családjogi kérdésben jártas személyekkel konzultálj, milyen életkortól szokták a bíróságok engedni a "normál" láthatást, amikor elviszed a magad otthonába a gyereket.
Én is azt mondanám hogy váljon el.
De akkor hogy láthatja a gyerekét? Azért többségében egyik, másik megnehezíti a másik életét.
De amúgy ez egy éve nem volt probléma?
Amúgy ezt a gyerek mindenképpen megfogja sínyleni ha a kérdező felesége tényleg olyan mint ahogy azt itt leírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!