Mit tennél ha a volt menyed előbb bízná az unokádat az új párja szüleire mint rátok?
"a nagyi itt sunnyog a más néven írt beszólásaival meg a lepontozásaival"
Te gyk-adminisztrátor vagy, hogy tudod, ki pontozgat és ki nem?
Nagyon beteg dolog, hogy minden kérdésnél van 1-2 ember, aki folyamatosan azt lesi, milyen pontozások jönnek. Hát ki nem sz*rja le?
"amilyen csúnyán a nagyi itt sunnyog a más néven írt beszólásaival"
Miért nem jelented már végre, ha olyan biztos vagy benne? Én nem tudnám megállapítani, hogy ki kicsoda, hiszen több felhasználónak is lehet ugyanannyi a százaléka (főleg a kb. átlagos százalékok esetében).
"meg a lepontozásaival, az anya jól teszi, ha minél inkább kizárja az életükből"
Az igen, tényleg az itteni lepontozások tényleg nagyon jó indokok arra, hogy valaki valakit a való világban kizárjon az életéből! :DDDDDDD
Amúgy jól vagy? Te jó ég...
Hatalmas hibát követhetett el a fiad és te is, vagy valamit nagyon elhallgatsz.
Ismerek egy csajt itt a városban, akinek a volt férje pedofília miatt tölti több éves börtönbüntetését. Két gyerekük van, és a történtek ELLENÉRE az ex anyós erőn felül besegít az unokák ellátásába. Pedig a csajnak azóta lett párkapcsolata.
De egy másik esetet is ismerek, ott a feleséget ütötte-vágta a férj, majd nagy nehezen elváltak, két gyerek van. A csaj újra férjhez ment, gyereket szült, és volt olyan jófej az exanyós, hogy az új gyerekre is örömmel vigyázott a saját unokái mellett.
Szóval majdnem biztos, hogy vaj van a fületek mögött, nem az exmenyed a hibás.
"a történtek ELLENÉRE az ex anyós erőn felül besegít az unokák ellátásába"
Neki semmi köze ahhoz, hogy a fia mit csinált.
Az erőn felül meg azt jelenti, hogy még többet is megtesz értük, mint amennyi elvárható, ami tiszteletreméltó.
Nekem fura volt ez az egeszet vegigolvasni. Maskor mindig az a velemeny, hogyha pl az uj par (tokmindegy hogy apukae vagy anyukae) serelmezi hogy minek van joba a szulo az exferj/felesege szuleivel, az a valasz, hogy azert mert ok a gyerek nagyszulei, vagy “csak egyutt voltak x evig” vagy “nem kell utalkozni csakmert elvaltak” “fogadd el hogy osszekoti oket a gyerek”
Itt meg majdnem mindenki egyontetuen valaszol, hogy az exmeny ertheto modon nem akar az exferje szuleivel jopofizni, hiaba a gyereke nagyszulei. Szamomra ez erthetetlen. En azon a velemenyen vagyok, hogy az apuka vigye az apai nagyszulokhoz a gyereket, az anya meg a sajat szuleihez es pont.
"En azon a véleményen vagyok, hogy az apuka vigye az apai nagyszülőkhöz a gyereket, "
90+%-ban ezt írtuk, csak mamóka nagyvonalúan átsiklik azon kérdéseken, ahol az apuka történetben elfoglalt szerepéről kérdezünk!
"En azon a velemenyen vagyok, hogy az apuka vigye az apai nagyszulokhoz a gyereket, az anya meg a sajat szuleihez es pont"
Oké, csak ezzel az a gond, hogy ha az anyánál vannak elhelyezve a gyerekek, akkor apuka is alig tud időt tölteni velük, nemhogy még abban a kevés időben is a nagyszülőkhöz vigye őket.
Szóval nem, én azt gondolom, azért egy normális anyuka tekintettel van arra is, hogy a gyerekének vannak apai nagyszülei és hajlandó együttműködni velük. Nem muszáj elvinni őket, ha nem akarja, de ha pl. a nagyszülők azt mondják, elvinnék péntek délután moziba a gyereket, akkor anyuka ne hepciáskodjon már, hogy nem, akkor vigyék, mikor apukának van láthatása.
Én nem aggódok azon, hogy elválnék, de ha igen, akkor felülemelkednék magamon, és támogatnám a kapcsolattartást, mert tudom, hogy anyósomék szeretik a gyereket és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!