Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tennél ha a volt menyed...

Mit tennél ha a volt menyed előbb bízná az unokádat az új párja szüleire mint rátok?

Figyelt kérdés
Náluk egész délutánokat ott van a gyerekkel, hozzánk ha el is hozza, vannak egy 20 percet és már viszi is el. Néhány hete hívtuk, hogy beszéljünk az unokánkkal, mire mondta, hogy ők eljöttek a hétvégére wellnessezni és az új anyósáék vigyáznak rá. 2 teljes napot náluk volt, nálunk meg még egyszer sem hagyta ott. Nemrég pedig a városban találkoztam az új anyósával, az unokám vele volt, a volt menyem sehol. Kérdezem megint elmentek?Mondta hogy nem, most otthon vannak, csak úgy elhozta magával vásárolni a gyereket. Velünk egyszer sem engedte el sehová, pedig mi is szeretnénk több időt tölteni vele.
2022. aug. 21. 12:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
80%
Hát amilyen csúnyán a nagyi itt sunnyog a más néven írt beszólásaival meg a lepontozásaival, az anya jól teszi, ha minél inkább kizárja az életükből.
2022. aug. 22. 12:48
 82/90 anonim ***** válasza:
21%

"a nagyi itt sunnyog a más néven írt beszólásaival meg a lepontozásaival"

Te gyk-adminisztrátor vagy, hogy tudod, ki pontozgat és ki nem?

Nagyon beteg dolog, hogy minden kérdésnél van 1-2 ember, aki folyamatosan azt lesi, milyen pontozások jönnek. Hát ki nem sz*rja le?

2022. aug. 22. 12:53
 83/90 anonim ***** válasza:
7%

"amilyen csúnyán a nagyi itt sunnyog a más néven írt beszólásaival"

Miért nem jelented már végre, ha olyan biztos vagy benne? Én nem tudnám megállapítani, hogy ki kicsoda, hiszen több felhasználónak is lehet ugyanannyi a százaléka (főleg a kb. átlagos százalékok esetében).

"meg a lepontozásaival, az anya jól teszi, ha minél inkább kizárja az életükből"

Az igen, tényleg az itteni lepontozások tényleg nagyon jó indokok arra, hogy valaki valakit a való világban kizárjon az életéből! :DDDDDDD

Amúgy jól vagy? Te jó ég...

2022. aug. 22. 12:54
 84/90 anonim ***** válasza:
31%

Hatalmas hibát követhetett el a fiad és te is, vagy valamit nagyon elhallgatsz.

Ismerek egy csajt itt a városban, akinek a volt férje pedofília miatt tölti több éves börtönbüntetését. Két gyerekük van, és a történtek ELLENÉRE az ex anyós erőn felül besegít az unokák ellátásába. Pedig a csajnak azóta lett párkapcsolata.

De egy másik esetet is ismerek, ott a feleséget ütötte-vágta a férj, majd nagy nehezen elváltak, két gyerek van. A csaj újra férjhez ment, gyereket szült, és volt olyan jófej az exanyós, hogy az új gyerekre is örömmel vigyázott a saját unokái mellett.

Szóval majdnem biztos, hogy vaj van a fületek mögött, nem az exmenyed a hibás.

2022. aug. 22. 14:47
 85/90 anonim ***** válasza:
13%
Kérdező, jogotok van látni az unokáitokat. Kérjél nagyszülői láthatást.
2022. aug. 22. 14:59
 86/90 anonim ***** válasza:
79%

"a történtek ELLENÉRE az ex anyós erőn felül besegít az unokák ellátásába"

Neki semmi köze ahhoz, hogy a fia mit csinált.

Az erőn felül meg azt jelenti, hogy még többet is megtesz értük, mint amennyi elvárható, ami tiszteletreméltó.

2022. aug. 22. 15:07
 87/90 anonim ***** válasza:
9%

Nekem fura volt ez az egeszet vegigolvasni. Maskor mindig az a velemeny, hogyha pl az uj par (tokmindegy hogy apukae vagy anyukae) serelmezi hogy minek van joba a szulo az exferj/felesege szuleivel, az a valasz, hogy azert mert ok a gyerek nagyszulei, vagy “csak egyutt voltak x evig” vagy “nem kell utalkozni csakmert elvaltak” “fogadd el hogy osszekoti oket a gyerek”

Itt meg majdnem mindenki egyontetuen valaszol, hogy az exmeny ertheto modon nem akar az exferje szuleivel jopofizni, hiaba a gyereke nagyszulei. Szamomra ez erthetetlen. En azon a velemenyen vagyok, hogy az apuka vigye az apai nagyszulokhoz a gyereket, az anya meg a sajat szuleihez es pont.

2022. aug. 22. 20:56
 88/90 qkker1 ***** válasza:
77%

"En azon a véleményen vagyok, hogy az apuka vigye az apai nagyszülőkhöz a gyereket, "

90+%-ban ezt írtuk, csak mamóka nagyvonalúan átsiklik azon kérdéseken, ahol az apuka történetben elfoglalt szerepéről kérdezünk!

2022. aug. 22. 21:13
 89/90 anonim ***** válasza:
96%
Ne már, h a "nagyi" mindösszesen egyszer szólt hozzá a saját kérdéséhez, ráadásul az sem volt túlzottan informatív, s máris 88 válasz érkezett... berosálok...😂😂😂😂
2022. aug. 22. 21:39
 90/90 anonim ***** válasza:
32%

"En azon a velemenyen vagyok, hogy az apuka vigye az apai nagyszulokhoz a gyereket, az anya meg a sajat szuleihez es pont"

Oké, csak ezzel az a gond, hogy ha az anyánál vannak elhelyezve a gyerekek, akkor apuka is alig tud időt tölteni velük, nemhogy még abban a kevés időben is a nagyszülőkhöz vigye őket.

Szóval nem, én azt gondolom, azért egy normális anyuka tekintettel van arra is, hogy a gyerekének vannak apai nagyszülei és hajlandó együttműködni velük. Nem muszáj elvinni őket, ha nem akarja, de ha pl. a nagyszülők azt mondják, elvinnék péntek délután moziba a gyereket, akkor anyuka ne hepciáskodjon már, hogy nem, akkor vigyék, mikor apukának van láthatása.

Én nem aggódok azon, hogy elválnék, de ha igen, akkor felülemelkednék magamon, és támogatnám a kapcsolattartást, mert tudom, hogy anyósomék szeretik a gyereket és fordítva.

2022. aug. 22. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!