Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Meddig tűrsz a párod iránt...

Meddig tűrsz a párod iránt érzett szereteted miatt,ha a szüleiről,tesókról van szó?

Figyelt kérdés
Okozott szakítást valami? Esetleg megoldódott?

2021. szept. 24. 12:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
36%
én a végtelenségig. Szeretem a páromat mindennél jobban az a cél, hogy vele maradjak minél tovább, így bármi kell hozzá igyekszem úgy tenni, ahogy ő is.
2021. szept. 24. 12:14
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Ha a szülők/tesók anyámasszonykatonája a férfi, akkor semeddig. Ha szimplán rossz emberek, de a férfi küzdd ellenük, és velem van, akkor a végtelenségig.
2021. szept. 24. 12:24
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Kérdés mi az ellentét oka közöttük.
2021. szept. 24. 12:35
 4/19 anonim ***** válasza:
82%
7 évig tűrtem aztán jobbnak láttam,ha anyóssal elfelejtjük egymást,ezzel férjemnek se igazán volt baja mert végre nem 2 tűz között volt és onnantól lett béke és nyugalom itthon. 6 évig minden szép és jó volt aztán szétmentünk férjemmel (az én döntésem volt)akkor derűlt ki,hogy anyós többször akart volna békülni ,de férjem ismerve mind a kettőnket jobbnak látta ,ha ez inkább nem következik be. Gyerekem se firtatta soha a dolgot ,pláne mert nagyon nagyon sokszor a gyerek előtt kezdett kötekedni,neki is feltűnt ,hogy sokkal jobb a hangulat itthon ha nem látom a nagyanyját és nem is hallok róla,így soha nem is hozza szóba előttem, kivéve amikor apja nélkül megy hozzá,mert akkor szól,hogy lemegy a mamához. Nagyon nem mind1 azért a helyzet mert nyílván más,ha nekem úgy a puszta semmiből kipattan a fejemből,hogy akkor most hadjáratot indítok anyós ellen és a nagy semmit is felfújom vagy ha azért bőven ad okot rá és olyan stílusba is és még ha a férjem szerint is nagyon sokszor nagyon messzire ment el az anyja akkor se tett semmit. Később belátta,hogy nem a háttérbe kellett volna szépen csöndbe maradni hanem a szikrát kellett volna oltania,nem pedig a lángoknál elfutni,mert akkor nem mérgesedett volna el a helyzet ennyire.
2021. szept. 24. 12:53
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem ment sokáig mert az apja nagyon tudta befolyásolni a fiát. Szépen módszeresen tett tönkre köztünk mindent, én láttam mi történik de a fia nem. Kiábrándító volt hogy nem mellettem állt ki és nagy csalódás. Máig bánom hogy közöm volt hozzájuk, nem kaptam semmit, csak leépítettek engem is a szintjükre.
2021. szept. 24. 13:31
 6/19 anonim ***** válasza:
86%
Szia. Kb 13-14 évig tűrtem. Addig soha nem szóltam vissza. Akkor ott valami eltört. Azóta én vagyok a hisztis p****, mert nem lehet velem beszélni kb semmiről. Pedig csak annyi történt, hogy már nem bólogatok, hanem el merem mondani a véleményem. Kizárólag a férjem miatt kerültem a konfliktusokat, de mostanában megint annyi kritizálást, csesztetést kapunk, hogy azt már nem lehet szó nélkül tűrni. A férjem az én oldalamon áll, ő is nehezen viseli már el.
2021. szept. 24. 13:42
 7/19 anonim ***** válasza:
81%
Én nem tűrnék útolag leendő anyósnáp , szerettem a gyerek apját de két év után megint anya kicsi fia lett neki hisz mindenben.
2021. szept. 24. 14:33
 8/19 anonim ***** válasza:
47%
Semeddig, szakítottam is ilyen okból. Nem vagyok én megalkuvó hülye, akivel bármit meg lehet tenni, mert a "szerelem" így meg úgy.
2021. szept. 24. 18:35
 9/19 anonim ***** válasza:
35%
Semeddig. Nem várom ki, hogy tűrni kelljen, látszik az ilyen elég hamar, hogy milyen férfi, milyen viszonyok vannak a családjában meg ezer dologból látszik az, ha valaki problémás lesz még mielőtt odáig jutnánk, hogy igazán gondot okozzon.
2021. szept. 24. 18:41
 10/19 anonim ***** válasza:
87%
Önamgában az hogy a párom családja "rossz", egyáltalán nem lenne gond, bármi beleférne, HA a párom megfelelően kezeli. Tehát nem hagyja hogy befolyásolják, nem erőlteti hogy találkozzak velük, nem próbál meggyőzni hogy nekik van igazuk stb...
2021. szept. 25. 00:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!