Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek ez véletlen? Mit...

Szerintetek ez véletlen? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Úgy érzem az anyós illetve após jelöltem nem igazán kedvel. Igazából 2.5 éve vagyunk együtt a párommal, több mint 8 éve ismerjük egymást a párommal. Az elején semmi probléma nem volt a szüleivel kapcsolatban. Igazából nyár óta talán kicsivel előtte kezdődtek ezek a furcsaságok. Igazából ha ott vagyok náluk sosincs olyan étel amit én is szeretnék csak az amit a barátom szeret. Ha ő jön nálunk mindig olyan van amit ő is szeret. Egyre gyakrabban mondja az anyukája, hogy ha gyerekünk lesz akkor az csak az ő unokája lesz, kitalálta már a gyerek nevét, ki legyen a keresztszülő stb. Nagyon bökte már ez a dolog is a csőrömet. De sokszor úgy csinál mintha ott sem lennék. Ha megérkezünk hozzájuk csak a fiának köszön, mindig kiköveteli, hogy a fia őt puszilja meg elsőnek. Ezen kívül több családi konfliktus volt náluk amibe belekevertek, és volt, hogy belémálltak, de sosem tudott megvédeni, pedig állítólag szeret. Ezen kívül is történt még sok bicskanyitogató eset. Szerintetek csak beképzelem magamnak, hogy baja van velem? Vagy nem? Kíváncsi vagyok a véleményekre, sokat őrlődök ezen. Köszönöm előre is a válaszokat!:/ 19/L

tegnap 16:32
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
89%

"sosem tudott megvédeni, pedig állítólag szeret"

Hoppáhoppá... Akkor nem is a szüleivel van baj, hanem vele - és ráadásul te magad nem hiszed el neki, hogy szeret!

Felejtős.

tegnap 16:37
 2/31 anonim ***** válasza:
90%

"baja van velem? Vagy nem?"

Ez lényegtelen. A lényeg az, hogy neked van bajod vele! Nem nézel fel rá (mert nem tud megvédeni), nem tudsz benne megbízni (hiszen azt írod, csak "állítólag" szeret), stb.

tegnap 16:38
 3/31 anonim ***** válasza:
89%
19 évesen az első kapcsolatodból ne akarj házasságot és gyereket, pláne ne a gyermekkori játszópajtásodtól (remélem 8 éve még csak együtt bicikliztetek, egy suliba jártatok, ilyesmi). Tanuljatok, dolgozzatok, költözzetek össze albérletben, éljetek együtt pár évet, szórakozzatok, utazzatok, gyűjtögessetek stb. Párod nem tudom hány éves, de fel kéne nőnie, és kiállni melletted, függetlenül attól, hogy mi lesz hosszú távon. Gyerektémát le lehet lőni, hogy még nem aktuális (ha pedig igen, akkor pláne jobban egységbe kellene tömörülnötök pároddal, ez így eléggé intő jel).
tegnap 17:09
 4/31 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul fogalmaztam! Ő megvéd engem, akkor jelen pillanatban a párom nem tartózkodott ott csak az édesanyja. Az édesanyja nem védett meg viszont:(. Többször le is fogyatékosozta az én családomat az anyuka. Nem tudom miért. Párom mindig megért és kiáll mellettem. Egyidős velem. Neki is elmondtam, hogy mintha nem igazán kedvelne az anyukája:/. Igazából tényleg elég tiszteletlen velem az anyukája, de nem tudom mit tegyek
tegnap 17:31
 5/31 A kérdező kommentje:
Illetve nem tervezünk gyerekeket! Az anyukája van nagyon ráparázva erre a témára!:(
tegnap 17:37
 6/31 A kérdező kommentje:
Igazából nem lenne gondom az anyukájával, de ezek mellett a dolgok mellett nem tudok eltekinteni. Többször is beleszólt az én és a párom problémájába, hiába kérte meg, hogy ne tegye. Arra lennék kiváncsi mit kéne ezzel tennem? Ne menjek többet hozzájuk?:/
tegnap 17:39
 7/31 anonim válasza:
81%
Remek, semmibe vesz a kedves anyós, de a méhedet már kibérelte előre. A meny kizsákmányolása egy unoka erdekeben, akinek kisajátítása a végső cél. :( ilyen emberek esetében senki ne lepődjön majd meg, ha alaptalan rágalmak következtében hirtelen rajtaütéssel kiemeli a gyermeket a drága magyar gyámhatóság és a nagymamát jelöli ki gyámnak. Sajnos sok ezer ilyen eset van ma Magyarországon ebben a kitűnő gyermekvédelmi rendszerben.
tegnap 17:43
 8/31 anonim ***** válasza:
31%

"Többször is beleszólt az én és a párom problémájába, hiába kérte meg, hogy ne tegye."

A véleményét nem fogod tudni beléfojtani. El fogja mondani. Mindig. Mindenről. Erre készülj! A megoldás: leszaromtabletta. :) Annyit tehettek, hogy megbeszéled a férjjelölttel, hogy hol legyenek a határok, mik legyenek azok a dolgok, amiket egyszerűen kettőtök titkaként kezeltek, mik legyenek azok, amikről nem mondtok nekik semmit, de semmit - hogy azokról ne mondhasson véleményt, legfeljebb általánosságban, de ne konkrétan a kettőtök ügyével kapcsolatban.

"Arra lennék kiváncsi mit kéne ezzel tennem? Ne menjek többet hozzájuk?:/"

De igen. Menni kell, tartani kell velük a kapcsolatot. Már csak a leengő unokák miatt is. Ne toljál ki velük, hogy ne lehessen normális kapcsolatuk a nagyszüleikkel! Még ha egyelőre nem is aktuális a gyerekkérdés, azért idővel az lesz. Addigra normál körülményeket kell teremteni nekik.

tegnap 17:49
 9/31 anonim ***** válasza:
73%
19 éves vagy! Hova rohansz? Még minimum 5 másikat meg kell ismerned! Nem, kislány, nem szeret, mert hagyja, hogy az anyja bántalmazzon. Ne b** el az életedet. Ez nem a te kapcsolatod.
tegnap 18:21
 10/31 anonim ***** válasza:
31%

"Még minimum 5 másikat meg kell ismerned!"

Ez hülyeség. Nem a mennyiségből lesz minőség.

tegnap 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!