A férjem, ha valamit megcsináltatunk a házon , akkor rendszerint lehívja az anyját a mi házunkba , hogy nézze meg mit csináltatunk milyen lett . Hogyan mondjam el neki,hogy ez engem zavar?
Figyelt kérdés
Olyan , mintha ezzel az anyja előtt akarna tetszelegni , hogy az ő véleménye milyen fontos a mi házunkkal és lakberendezéssel kapcsolatban , holott tudja jól , hogy az anyjának milyen fals ízlése van. Ráadásul , mivel még nincs elválasztó kerítés, és nyitott az udvar akkor jön be amikor akar . És ha mondjuk a fürdőben épp ülök a wc-n akkor fogja magát és beles , vagy mi? Mivel előzetes egyeztetés alapján is meg szokott jelenni. Már ritkábban ugyan de még azért néhányszor megcsinálja . Mi köze van bármihez is , a mi otthonunkat illetően ? Miért csinálja ezt a férjem ? Miért nem akkor hívja le például amikor előre megbeszéljük vagy ő is itt van ?tegnap 16:46
1/17 anonim 

válasza:

És miért zavar? Büszke rá, megmutatja a saját anyjának.
Van gyereketek? Mert akkor értened kéne.
2/17 anonim 

válasza:

Azért mutatja meg, hogy ne magától jöjjön, amikor a férjed nincs otthon.
Szegény férjed.🤦♀️
3/17 A kérdező kommentje:
Nem, épp hogy akkor hívja le mindig amikor ő nincs itt vagy az anyós jön hívatlanul is amikor nem is számítok rá.
tegnap 16:56
4/17 A kérdező kommentje:
Ne mutogassa ! Én sem csődítem ide a rokonságomat 1 2 meg én sem megyek fel hozzájuk ha ők valamit megcsináltatnak. Magánszféráról hallottatok már ???
tegnap 16:57
5/17 anonim 

válasza:

Basszus, ennyire ne legyél már összeférhetetlen. A férjed büszke a fejlődésre, megmutatja az anyjának - mi ebben a rossz??
7/17 A kérdező kommentje:
Az hogy utána az anyós morog és kihord a faluban , hogy ízléstelen stb.. vagy elkezd okoskodni, hogy ezt így kellett volna azt amúgy..az jobban nézett volna ki mint amott.. stb stb
tegnap 17:11
8/17 anonim 

válasza:

Hát igen, előbb kommunikálni kellett volna megtanulni, aztán kommnikálni, és csak aztán házasodni...
9/17 anonim 

válasza:

Az zavarja, hogy az anyósának is van kulcsa. És képtelen a saját férjével hatékonyan kommunikálni.
10/17 anonim 

válasza:

Mondtad ezt már a férjednek? És azt továbbítod a férjednek, amikor az anyja pocskondiázza a munkáját? Pont akkor jön az anyós, amikor csak te vagy otthon? Hát lehet vele úgy viselkedni, úgy reagálni a negatív véleményére, hogy ne legyen kedve máskor jönni. Mindenesetre közöld vele, hogy ezt a férjednek mondja, ne neked, meg azt is, hogy ne jöjjön időpont-egyeztetés nélkül. Mért van kulcsa? Közös a ház?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!