Mit tennél ha a volt menyed előbb bízná az unokádat az
új párja szüleire mint rátok?
Figyelt kérdés
Náluk egész délutánokat ott van a gyerekkel, hozzánk ha el is hozza, vannak egy 20 percet és már viszi is el. Néhány hete hívtuk, hogy beszéljünk az unokánkkal, mire mondta, hogy ők eljöttek a hétvégére wellnessezni és az új anyósáék vigyáznak rá. 2 teljes napot náluk volt, nálunk meg még egyszer sem hagyta ott. Nemrég pedig a városban találkoztam az új anyósával, az unokám vele volt, a volt menyem sehol. Kérdezem megint elmentek?Mondta hogy nem, most otthon vannak, csak úgy elhozta magával vásárolni a gyereket. Velünk egyszer sem engedte el sehová, pedig mi is szeretnénk több időt tölteni vele.
Most akkor vagy tényleg börtönben van a kérdező gyereke, vagy el van tiltva a gyerekektől bírósági úton, különben nem hallgatna ennyire a fiáról a kérdező.
2022. aug. 21. 15:48
42/90 anonim válasza:
A válaszolók válaszolnak vagy viszont kérdeznek, valaki pedig lepontozza az értelmes kérdéseiket vagy válaszaikat. Sejtitek ki lehet ez? Én tudom. Várom a lepontozásomat tőle.
2022. aug. 21. 15:56
43/90 anonim válasza:
Igen, a sértődött nagyi, aki restelli elárulni a fia bűnét.
2022. aug. 21. 16:03
44/90 anonim válasza:
Igen a nagyi jó nagy csendben van a fiát illetően.
2022. aug. 21. 16:10
45/90 anonim válasza:
És sorra megy a válaszolók lepontozása. Én alighanem feladom a további reagálásokat. Semmi értelme.
2022. aug. 21. 16:25
46/90 anonim válasza:
Haha, itt sunyít a néni, és dühösen pontozgat.
2022. aug. 21. 16:33
47/90 anonim válasza:
"a, pont az az egyik dolog, amiért rosszabb fiús anyának lenni, mint lányosnak. Szinte tuti, hogy jobban ki leszel zárva az unokák életéből, mint a többiek."
Ha olyan férfit nevelsz, aki válás után is törődik és felelősséget vállal a gyerekéért, akkor emiatt nem kell aggódnod. Erősen rajtad is múlik, milyen értékrendet látott mintaként a fiad.
2022. aug. 21. 16:33
48/90 anonim válasza:
Jól teszi. Biztos megvan rá az oka.
2022. aug. 21. 16:40
49/90 anonim válasza:
A kérdés feltevésének időpontja: ma 12:53.
Erre te:
"Most akkor vagy tényleg börtönben van a kérdező gyereke, vagy el van tiltva a gyerekektől bírósági úton, különben nem hallgatna ennyire a fiáról a kérdező.
ma 15:48"
Nem mindenki itt éli az életét, mint te. Bőven ráér majd pár nap múlva megnézni a válaszokat, ha sok ember véleménye érdekli, nem pedig azt akarja, hogy az a maroknyi válaszoló pörögjön itt, akik már az elsők között írtak.
2022. aug. 21. 17:22
50/90 anonim válasza:
Kérdező, te vagy az másik fiókból? Akkor válaszolj már miért nem a fiadon kéred számon az unokázás hiányát...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!