Mit tennél ha a volt menyed előbb bízná az unokádat az új párja szüleire mint rátok?
Mivel semmi közötök egymáshoz többé, mit vársz?
Egyébként te is keresheted őket, vagy elviheted az unokát ide-oda.
29-es, engem miért kéne érdekeljen, hogy az EXEM anyja sokszor mondogatja, hogy vigyem a gyereket hozzá.
Ha folyamat ezzel cs.sztetne, a harmadik alkalom után beszüntetném a dolgot, és majd megoldják, ha látni akarják. Miért kéne NEKEM áldozni az időmből olyan emberekre, akik nem rokonaim? :)
"engem miért kéne érdekeljen, hogy az EXEM anyja sokszor mondogatja, hogy vigyem a gyereket hozzá"
Mondjuk azért, mert ha nálad van elhelyezve a gyerek, akkor a te felelősséged/dolgod intézni a dolgait, hiába nem a te rokonod az anyósod.
Nem mondom, hogy pattanni kell neki mindenre, de olyan gusztustalannak dolog, hogy ha elváltok és a férj esetleg sz*rik a gyerekre, akkor a nagyszülőket is akadályozzátok abban, hogy az unokákkal legyenek. Pedig ez a gyerek érdeke is, neki jó, ha minél többen szeretik.
Nem tudom, remélem az ilyeneknek fia van, aztán 30 év múlva megtudják, milyen az, hogy elválik a gyerekük és onnantól kezdve volt/nincs az unoka, akit szerettél, mert anyuka nen engedi. Itt sem feltétlenül arról van szó, hogy, anyukának hordani kéne a gyereket az ex-anyóshoz, de mint a k3rdező írja, el sem engedi velük sehova.
55!
Tevedesben élsz. Nem az ő dolga a gyerek és az apai oldali nagymama ügyeit intézni. Az apa dolga. O viheti a gyereket a saját szüleihez. Az anya meg viszi őket a saját szüleihez.
Amúgy meg miután konkrétan NULLA hatterinformacio van, nem tudhatod, mi az oka annak, hogy nem bízza rájuk a gyereket az anya
"Nem az ő dolga a gyerek és az apai oldali nagymama ügyeit intézni. Az apa dolga. O viheti a gyereket a saját szüleihez."
Normál esetben igen. De ha mondjuk az apa seggfej és szarik a gyerekeire, akkor igenis az anya dolga megoldani a gyerekei érdekében, hogy tarthassák a kapcsolatot az apai nagyszülőkkel is, és ha azok kimondottan együttműködőek ezügyben, az anya mégsem teszi meg, amit megtehetne, akkor pont olyan seggfejjé lép elő ő is, mint az apa. Szegény gyerekek!
57!
Nem, akkor sem az anya dolga. Max az apai nagyszülőké, nem az anyáé.
58!
Mondjuk erre kb nulla esély van. Az apak túlnyomó többsége nem akar osztott elhelyezést -mert nyilván arra gondolsz, a felügyelet mást jelent, ugye....
"akkor sem az anya dolga. Max az apai nagyszülőké"
Az apai nagyszülőké, akik hozzá se férhetnek a gyerekhez? Miről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!