Lehet valaki azért depressziós, és haragudhat a szüleire mert nem engedték, hogy barátja legyen?
Haragudhatsz a szüleidre, nyilván, de ettől nem fog klinikai depresszió kialakulni, az öndiagnosztizált depit pedig nem vagyok hajlandó komolyan venni.
Huszonéves fiatalként elkötözhetsz otthonról és ha nem akarsz semmilyen kapcsolatot tartani a szüleiddel akkor azt is megteheted. Épp ideje, hogy megálljon a saját lábán.
Inkább ők buknák az enyémet. Elég gyanús, hogy az vagyok. Pszichiátrián is dolgoztam, jelenleg pedig más kórházi osztályon, és én remélem leginkább, hogy nem vagyok az. Mint írtam azért nem írtam le minden körülményt. Nem azért írtam ki a kérdést, hogy sajnáltassam magam. Nagyon sok mindenben támogatom a szüleimet, nem vagyok ingyenélő, mindig is dolgozam, és fizettem a részem.
Szeretnék olyanoktól választ kérni akik megértenek, mert voltak ilyen szituban.
Nem 18 éves fruska vagyok, aki csávózni akar. Lassan egy tizessel vagyok több.
Kiskorom óta azt hallgatom, hogy nekem az lenne a legjobb, ha nem lenne senkim, és otthon maradnék.
A maguk módján nagyon szeretnek.
Én nagyon szeretem őket.
De amikor lenne valaki, akivel összejöhetnék, nem megy. Eszembe jut, anyám tekintete.
Egyre rosszabbul vagyok. Csapdába estem...
Tudom, buta önsajnáltató nőnek hisztek. Nem vagyok az, a szakmámban lelkiismeretes, több iskolát végzett szakember vagyok.
Kérem aki volt ilyen helyzetben, írja le nekem, hogy hogyan jött ki ebből az érzelmi dologból. Amikor nem tudsz leválni, amikor félsz a szüleid reakciójától. Amikor eljutsz oda, hogy felőröl. Köszönöm
Bammeg.. huszonwveaen miért mamahotelben laksz és miwrt úgy ugrálsz ahogy a szüleid ugrálnak?
Mikor szeretnél felnöni, fizikailag és érzelmileg függetlenedni, leválni?
Akkor még 1 kérdés. Ha eü dolgozó vagy, dolgoztál pszichiátrián, érzed, hogy nincs minden rendben veled, miért nem kértél már segítséget? És itt nem a depresszió lehetőségére értem..
Nem normális ahogyan a kapcsolatokhoz állsz, sem az ahogyan a szüleidhez. Ők sem normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!