Mit tegyek anyámmal, ha teljesen depressziós?
Nagyon sajnálom őt, mert sz@rul alakult az egész élete és szerintem most jön ki rajta igazán.
Neki nem elég a 180-200 ezer forintos fizetése, ő érzi, hogy már csak ki van rekesztve, hogy nagyobb tesómnak is csak erre meg arra jó, ne vezessük külön konyhát, mert ő abból nem jön ki, a párom is sokat eszik itthon, hogy ő sose hagyott minket el semmilyen csávóért aztán jól egyedül is maradt. Ugyan hogy oldjam meg én neki az 50 éves problémáit? Tiszta szívemből sajnálom, azt akarom, hogy boldog legyen, de mit csináljak vele ha ilyen megkeseredett. Mit hánytorgat nekem, mit tesz rám ekkora terhet. Volt más is hasonló cipőben és sikerült valamit javítani rajta?
Köszönöm
24L
Nem egészen tudom értelmezni, hogy most mi van.
Depressziós, de most mi van a konyhával vagy a fizetéssel, stb....
Depressziósnak a Nap is szarul süt.
A depresszió elég rossz betegség, és a környezetében élőnek is rossz.
A legjobb az lenne, ha elrángatnátok sétálni, kirobbantjátok, mozgatjátok... a tétlenség beszűkíti. A tehetetlenség törvénye miatt elég nehéz... Persze maga a séta nem elég, ezer más dolog is kell, pl. lehet, hogy ha súlyosabb, akkor szakember, gyógyszer is kell, de gyakran egy kis kedélyingadozást is depressziónak "diagnosztizálnak" egyesek.
Ha nem működik együtt, ami könnyen lehet, akkor "sokkterápia": nézd, anyu, lehet punnyadni, és nyafogni, és nézni a tévét, meg hogy az élet elmegy melletted, és mindenki elhagy, vagy örülni, hogy van lábad és egészséges vagy, tudsz ezt-azt csinálni, és keresni a boldogságot. Mi a boldogságot keressük, és fáj, hogy egyre távolabb kerülsz tőlünk.
Írja a kiadásait-bevételeit pár hónapon át aztán nézze meg miért nem jön ki a fizetésből.
Ti meg költözzetek el és akkor nem lesz az, hogy "azért nem jön ki a fizetésből mert valaki miatt ezzel-azzal nem lehet spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!