Mit tennél ha a volt menyed előbb bízná az unokádat az új párja szüleire mint rátok?
Én se adom oda ugyanilyen szituációban a gyereket, hamarabb bízom a szomszéd nénire vagy fizetett segítségre.
Anyósom hajmeresztő dolgokat csinalt a gyerekkel, es most nem olyan dolgokról van szó, hogy nutellát adott neki, stb.
Hanem pl megkértem, hogy a gyerek mellett ne cigizzen, menjen arrébb, aztán még a babakocsinak is olyan cigi szaga volt, hogy a huzatot is ki kellett mosni.
Nem figyel a gyerekre a szobában, a kályhaval égeti meg a kezét, vagy a macska tápját eszi meg, esetleg a muskátlit, de volt, hogy a csikket.
Írhatnám órákon át.
Nem hagyom vele felügyelet nélkül, pedig egyetlen nagymama lenne.
Az ok szinte biztos, hogy az anyuka apukával való viszonyában keresendő. Milyen a kapcsolatuk a válás után? Látogatja a gyereket, foglalkozik vele?
Normális esetben (és az én környezemben is azt látom), hogy ilyenkor az apuka vigyázz a gyerekre. Aztán nyilván viheti a nagyszülőkhöz is.
Igen nyomós oka van annak, ha valaki inkább az új párja szüleire bízza a gyereket és nem a vérszerinti apukára.
"a volt menyed"
Nem csodálkoznék. A válás (akárcsak a házasságkötés) nem csak a férjet meg a feleséget érinti, hanem mindkettőjük rokonait is.
"mi is szeretnénk több időt tölteni vele"
Ezt így egy az egyben szoktátok mondogatni neki? Ha igen, mondjátok még. Ha nem, hanem csak elvárjátok, hogy a gondolatotokat olvassa, akkor mondani kell. Sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!