Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tennél ha a volt menyed...

Mit tennél ha a volt menyed előbb bízná az unokádat az új párja szüleire mint rátok?

Figyelt kérdés
Náluk egész délutánokat ott van a gyerekkel, hozzánk ha el is hozza, vannak egy 20 percet és már viszi is el. Néhány hete hívtuk, hogy beszéljünk az unokánkkal, mire mondta, hogy ők eljöttek a hétvégére wellnessezni és az új anyósáék vigyáznak rá. 2 teljes napot náluk volt, nálunk meg még egyszer sem hagyta ott. Nemrég pedig a városban találkoztam az új anyósával, az unokám vele volt, a volt menyem sehol. Kérdezem megint elmentek?Mondta hogy nem, most otthon vannak, csak úgy elhozta magával vásárolni a gyereket. Velünk egyszer sem engedte el sehová, pedig mi is szeretnénk több időt tölteni vele.
2022. aug. 21. 12:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/90 anonim ***** válasza:
85%

Én se adom oda ugyanilyen szituációban a gyereket, hamarabb bízom a szomszéd nénire vagy fizetett segítségre.

Anyósom hajmeresztő dolgokat csinalt a gyerekkel, es most nem olyan dolgokról van szó, hogy nutellát adott neki, stb.

Hanem pl megkértem, hogy a gyerek mellett ne cigizzen, menjen arrébb, aztán még a babakocsinak is olyan cigi szaga volt, hogy a huzatot is ki kellett mosni.

Nem figyel a gyerekre a szobában, a kályhaval égeti meg a kezét, vagy a macska tápját eszi meg, esetleg a muskátlit, de volt, hogy a csikket.

Írhatnám órákon át.

Nem hagyom vele felügyelet nélkül, pedig egyetlen nagymama lenne.

2022. aug. 21. 13:51
 22/90 anonim ***** válasza:
97%
Nekem kellemetlen lenne az exem szüleihez menni úgy mintha még együtt lennék a fiukkal. Apuka miért nem viszi hozzátok az unokákat?
2022. aug. 21. 13:55
 23/90 anonim ***** válasza:
99%
22, már vagy öten megkérdezték hogy apa miért nem viszi oda láthatáskor, de ezt homály fedi, pedig fontos lenne.
2022. aug. 21. 13:57
 24/90 anonim ***** válasza:
35%
Bevallom, nem olvastam végig a válaszokat...
2022. aug. 21. 13:58
 25/90 anonim ***** válasza:
91%
A teljesen normális válaszokat a kérdező pontozta le sorra?
2022. aug. 21. 14:02
 26/90 anonim ***** válasza:
71%
Vagy csak más unalomból, máshol is végig lepontozott mindent egy 51 százalékos.
2022. aug. 21. 14:07
 27/90 anonim ***** válasza:
97%

Az ok szinte biztos, hogy az anyuka apukával való viszonyában keresendő. Milyen a kapcsolatuk a válás után? Látogatja a gyereket, foglalkozik vele?

Normális esetben (és az én környezemben is azt látom), hogy ilyenkor az apuka vigyázz a gyerekre. Aztán nyilván viheti a nagyszülőkhöz is.

Igen nyomós oka van annak, ha valaki inkább az új párja szüleire bízza a gyereket és nem a vérszerinti apukára.

2022. aug. 21. 14:09
 28/90 anonim ***** válasza:
96%

"a volt menyed"

Nem csodálkoznék. A válás (akárcsak a házasságkötés) nem csak a férjet meg a feleséget érinti, hanem mindkettőjük rokonait is.

2022. aug. 21. 14:09
 29/90 anonim ***** válasza:
80%

"mi is szeretnénk több időt tölteni vele"

Ezt így egy az egyben szoktátok mondogatni neki? Ha igen, mondjátok még. Ha nem, hanem csak elvárjátok, hogy a gondolatotokat olvassa, akkor mondani kell. Sokszor.

2022. aug. 21. 14:10
 30/90 anonim ***** válasza:
96%
Mondják meg a fiuknak. Az ex-meny nem rokonuk a gyerekükkel ellentétben.
2022. aug. 21. 14:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!