Mit tennél ha a volt menyed előbb bízná az unokádat az új párja szüleire mint rátok?
Figyelt kérdés
Náluk egész délutánokat ott van a gyerekkel, hozzánk ha el is hozza, vannak egy 20 percet és már viszi is el. Néhány hete hívtuk, hogy beszéljünk az unokánkkal, mire mondta, hogy ők eljöttek a hétvégére wellnessezni és az új anyósáék vigyáznak rá. 2 teljes napot náluk volt, nálunk meg még egyszer sem hagyta ott. Nemrég pedig a városban találkoztam az új anyósával, az unokám vele volt, a volt menyem sehol. Kérdezem megint elmentek?Mondta hogy nem, most otthon vannak, csak úgy elhozta magával vásárolni a gyereket. Velünk egyszer sem engedte el sehová, pedig mi is szeretnénk több időt tölteni vele.2022. aug. 21. 12:53
31/90 anonim válasza:
11/29 A kérdező kommentje:
Már miért halt volna meg??
Ennyi válaszra csak ezt sikerült benyögni?
Hol van a fiad a történetből?
Kezdem megérteni a volt menyedet...🤔
32/90 anonim válasza:
Na, pont az az egyik dolog, amiért rosszabb fiús anyának lenni, mint lányosnak. Szinte tuti, hogy jobban ki leszel zárva az unokák életéből, mint a többiek.
De egyébként jogos az is, amit a többiek mondanak, hogy a fiad is vihetné hozzátok az unokát. Ő hol van?
33/90 anonim válasza:
Megenné a fene ha az exem szülei ugráltathatnának... Vigye apuka a szüleihez az unokákat.
34/90 anonim válasza:
Valami szégyenteljes dolog van, azért hallgatnak a férfi szülei.
35/90 anonim válasza:
Gondolom a szokott magyar mese, hogy válás után (hacsak nem előtte is) szarik az apuka a gyerekekre. Csak nem sittes hogy nem tudja vinni a kicsiket a nagyikhoz.
36/90 anonim válasza:
vagy gyerekbántalmazásért az apa törvényesen el van tiltva a gyerektől.
37/90 anonim válasza:
36-os vagyok, ez esetben az anya nem meri otthagyni a gyereket a nagyszülőknél, nehogy megjelenjen az apa az ő távollétében.
38/90 qkker1 válasza:
Válaszolnál arra, hogy hol a fiad, miért nem viszi láthatáson hozzád a gyereket?
39/90 anonim válasza:
Az is lehet, hogy apa csak szimplán sz*rik a gyerekre, bár szerintem emiatt nem az apai nagymamát kellene büntetni. De a nők 90%-a utálja az anyósát, ha kell, ha nem, ez az igazság.
40/90 anonim válasza:
Mi kérdezünk, Kérdező meg hallgat. Én is másképp gondolkodnék az esetről, ha tisztábban látnám a dolgokat. Nem a volt meny feladata az volt anyósékhoz elvinni az unokájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!