Hogy szoktattátok le a nagyanyátokat arról, hogy ne beleskedjen, ásalkodjon?
Menj át az ő házába és főzzél ott!:)
Milyen messzi lakik?
Hát ez megoldhatatlan helyzet, sajna már az oregek ilyen korban nem egészen százasok,és hiába mondod neki, vagy elfelejti, vagy még direkt cukkol is vele.
Rigojásabbak, és makacsok.
Sajna ez van. Nincs jó megoldás, talán ha sűrűbben szólnál neki hogy ezt amiket csinál nem szereted és kedvesen próbálnád rávezetni.
Mert ha nyíltan utálod, azt is kapod vissza tőle, és még úgy sem fog rendesen viselkedni
"Én legszívesebben nagyanyámra tenném a nyakörvet"
https://www.youtube.com/watch?v=5lseOpezYvI
:D
Bearanyoztad a napom!
Szolj az allatvedoknek!!!!
A nagyit pedig ignorald es ne engedd a talak kozelebe! Ne is tedd le, ha itt van! Fuj!
Kérdező!
Ha te ennyire érzed,hogy nem neked kell kellemetlenül érezni magad,akkor miért teszel fel ide kérdést?
Akkor tegyél mindent saját belátásod szerint ahogy neked jó.
-ne engedd be a nagyit
-szólj rá erényesen
-ne szólj hozzá
Stb..stb...
"Ha te ennyire érzed,hogy nem neked kell kellemetlenül érezni magad,akkor miért teszel fel ide kérdést?"
Arról szólt a kérdésem, hogy hogyan szoktassam le bizonyos dolgokról, mert a szép szó, mint halottnak a csók. Nem arról akartam topikot nyitni hogy el kéne e költöznöm, vagy nem, vagy hogy én érezzem magam rosszul a saját házunkban, vagy nem. Viszont itt gyakorin minden hasonló kérdésnél ide jut el a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!