Hogy szoktattátok le a nagyanyátokat arról, hogy ne beleskedjen, ásalkodjon?
"apám beengedte"
Még szép, hogy beengedheti a saját anyját a saját házába. Miért nem költözöl el, ha nem jó ott neked?
"el fogok költözni később, de azt már akkor tervezem, ha befejezte az iskolámat,és komoly munkahelyem lesz, amivel megéri költözni"
Ja, értem. Tehát egyelőre nem éri meg elköltöznöd. Akkor ez van. Te választod saját magadnak minden egyes nap, amikor úgy döntesz, hogy ma még nem költözöl.
"csak egyszer kellene megcsinálni. Többet a konyha közelébe se menne."
Ennyire azért ne legyél naív. :)
Azért engedi be, mert utána ott hagy vele 🤣 mondom ő sem viseli el.
Ha meg a mondandómból nem tűnt még fel, én meg a lánya vagyok, akié a ház fele, tehát ilyen családiviszonyok szempontokba ne is menjünk bele, mert nekem még mindig több keresni valóm van a házamban, aki takarítják, meg főz süt benne.
#14, Még szép, hogy beengedheti a saját anyját a saját házába.
A "beengedi, mert az anyja" és a hagyja, hogy "egész nap a nyakukon üljön" között rengeteg átmenet van.
Aki takarítja* (én)
#15 ebben a házban is benne van a részem, nem érzem úgy, hogy nekem kéne kelletlenül érezni magam. Akkor se kéne, ha nem lenne benne, mert sokan laknak úgy is otthon.
A kutya meg egész nap fekszik, lehetett fejjel, és akkor itt örül neki nagyanyám, hogy milyen okos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!