Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogy szoktattátok le a nagyany...

Hogy szoktattátok le a nagyanyátokat arról, hogy ne beleskedjen, ásalkodjon?

Figyelt kérdés
Eljön nagyanyám hozzánk, és az egész napot itt tölti ha itthon van valaki. Ez neki a hobbi, időtöltés, hogy eljön és mindenbe beleugat. A tojás sárgáját se nagyon tudja szétválasztani a fehérjétől, de előszeretettel magyaráz, hogy én hogy vágjam a tortalapot, meg milyen sűrűre csináljam a krémet. Mondom neki, hogy ne nyaljon bele bagós kézzel mindenbe, és nyalogasson mindent meg, mert nekem ez gusztustalan. Ma pl csináltam karamell szószt, elfordultam egy percre, már felszisszent, hogy végig égette a nyelvét vele. Hát mondom nyilván a karamell fel van forrva, pláne frissen. Verem a habot, még kész sincs, már kéri a habverőt, hogy nyalja le. Jön a kritizálás, hogy ez túl sok benne, a barátnője így, a barátnője úgy csinálja, a végén még azért mindent bezabál. Most az az új hepp, hogy a kutyánk végigugatja a napot ha itt van, mert ő is utálja nagyanyám. Apám még rázós nyakörvet tett a kutyára, ha ugat megüti vele a kutyát!!! Mert nagyanyámat zavarja az ugatás!!! Szegény kutya meg se nyikkan a saját házunkban, én sírni tudnék annyira sajnálom!!! Én legszívesebben nagyanyámra tenném a nyakörvet, ő se tud viselkedni, gyűlölöm a jelenlétét is!! De neki ugye megvannak a jogai. Ma már akkor itt volt, mikor felkeltem, mert apám beengedte, a hangjára keltem, már sírni tudtam volna, elrontja az ember egész napját. Én úgy szoktam, hogy bezárkózok és csendben vagyok, hadd álljon a kapuban, meg hívogasson, de szerintem durva, hogy nem lehet csinálni az embernek a dolgát ahogyan akarja. Hogy szoktassam le róla, hogy idejöjjön napi időtöltésként, pláne ne dumáljon mindenbe??

2022. febr. 12. 11:11
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Küldd ki és zárd be a konyhaajtót!:)
2022. febr. 12. 21:10
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen emberrel nem elhet normálisan semmit kezdeni.
2022. febr. 13. 00:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!