Ki milyen viszonyban vagytok nagyszüleitekkel?
Rég nem élnek.
Amíg éltek, nagyon szerettem őket. Nyilván azért, mert ők is engem. Ahogyan egy normális nagyszülő-unoka kapcsolatban lenni szokott. Nagymamám mindig a kedvemre sütött, segíthettem az állataik körül (falun laktak, állatokat tartottak). Ők meg örültek nekem, mert egy vidám, aranyos gyerek hogyne lenne öröm a nagyszüleinek. :-)
Anyám szülei: Papammal nagyon jóban, mamám sajnos már nem él.
Apám szülei: Az apját nem ismertem, az anyját rühellem.
Apai nagyszüleim: nem élnek már. Apai nagyapám soha nem is ismertem, még apukám gyerekkorában meghalt. Mamával jó volt a kapcsolat, bár annyira nem szoros.
Anyai nagyszüleim: jó, gyerekkoromban rengeteget voltam náluk, azóta már máshol élek, de igyekszem minél többször menni látogatóba, telefonon beszélni velük, stb.
Apai nagyszüleim már nagyon régóta nem élnek. Amíg éltek, jó volt a kapcsolat.
Az anyai nagyszüleim meghaltak még születésem előtt, így sajnos őket nem ismerhettem meg.
Anyai nagyanyám előbb meghalt, mint én születtem. Az összes többi nagyszülőt ismertem de az utolsó is meghalt 1986-ban, amikor gyerek voltam.
Így csak szellemidézések alkalmával tudok velük beszélgetni. Az pedig nem mindig sikerül. De ha igen, nagyon támogatók, jó fejek.
A mindkét nagymamám már több, mint 7 éve meghalt, a nagyapáimat sajnos nem ismertem, mindketten néhány évvel a születésem előtt haltak meg.
A nagymamáimmal kölcsönösen jó volt a kapcsolatunk, egy településen éltünk, napi szinten jártunk egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!