Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ki milyen viszonyban vagytok...

Ki milyen viszonyban vagytok nagyszüleitekkel?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 11:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

Rég nem élnek.

Amíg éltek, nagyon szerettem őket. Nyilván azért, mert ők is engem. Ahogyan egy normális nagyszülő-unoka kapcsolatban lenni szokott. Nagymamám mindig a kedvemre sütött, segíthettem az állataik körül (falun laktak, állatokat tartottak). Ők meg örültek nekem, mert egy vidám, aranyos gyerek hogyne lenne öröm a nagyszüleinek. :-)

tegnapelőtt 11:34
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

Anyám szülei: Papammal nagyon jóban, mamám sajnos már nem él.

Apám szülei: Az apját nem ismertem, az anyját rühellem.

tegnapelőtt 12:21
 3/14 anonim ***** válasza:
74%

Apai nagyszüleim: nem élnek már. Apai nagyapám soha nem is ismertem, még apukám gyerekkorában meghalt. Mamával jó volt a kapcsolat, bár annyira nem szoros.

Anyai nagyszüleim: jó, gyerekkoromban rengeteget voltam náluk, azóta már máshol élek, de igyekszem minél többször menni látogatóba, telefonon beszélni velük, stb.

tegnapelőtt 12:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Apai nagyszüleim már nagyon régóta nem élnek. Amíg éltek, jó volt a kapcsolat.

Az anyai nagyszüleim meghaltak még születésem előtt, így sajnos őket nem ismerhettem meg.

tegnapelőtt 12:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
32 éves koromig megvolt mind a 4 nagyszülőm. Nagy áldás volt ez az életemben.
tegnapelőtt 12:47
 6/14 anonim ***** válasza:
61%

Anyai nagyanyám előbb meghalt, mint én születtem. Az összes többi nagyszülőt ismertem de az utolsó is meghalt 1986-ban, amikor gyerek voltam.

Így csak szellemidézések alkalmával tudok velük beszélgetni. Az pedig nem mindig sikerül. De ha igen, nagyon támogatók, jó fejek.

tegnapelőtt 12:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A nagyapáimat nem ismertem, nagyanyáim közül is csak az egyiket, de vele is 10 évesen találkoztam utoljára, aztán pár évre rá meghalt. Sajnos ő sem volt valami kedves, klasszikus értelemben vett és szerethető nagymama.
tegnapelőtt 13:27
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Már egyik sem él. Anyukám szüleivel nagyon jó volt a kapcsolat, nagyon közel álltunk egymáshoz. Apukám szüleivel ridegebb volt, sokkal kevesebbet is találkoztunk, annak ellenére, hogy velük éltünk egy városban, és anyukám szülei máshol éltek.
tegnapelőtt 13:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A mindkét nagymamám már több, mint 7 éve meghalt, a nagyapáimat sajnos nem ismertem, mindketten néhány évvel a születésem előtt haltak meg.

A nagymamáimmal kölcsönösen jó volt a kapcsolatunk, egy településen éltünk, napi szinten jártunk egymáshoz.

tegnapelőtt 13:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Már meghaltak de apai nagyszüleimmel szoros volt a kapcsolat. Az anyai nagyszüleimmel meg kb semmilyen a nevem nem tudták.
tegnapelőtt 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!