Ki milyen viszonyban vagytok nagyszüleitekkel?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 11:30
11/14 anonim válasza:
Mind meghalt már, de a két nagyanyámat ismertem. Anyukám anyját szerettem és előkelő hölgynek tartottam, egyébként az is volt. Apám anyját úgy ötéves koromig szerettem, utána megértettem a viselkedését (ellenséges volt anyámmal, alkoholista volt, és az alkoholista apámmal együtt abúzálták anyámat, mert az év felében nálunk élt haláláig), és ahogy idősödött, velem is ellenséges lett, szóval féltem tőle, nem szerettem és alig vártam, hogy meghaljon.
12/14 anonim válasza:
Apai nagyapámat nem ismertem meg kb. 4-5 éves lehettem mikor meghalt. Egyébként sem volt nagyon oda az unokákért. A mama viszont nagyon szeretett engem, a kedvenc unokája voltam. Már rég nem él, még általános iskolás voltam mikor meghalt.
Anyai nagyapámat nem ismertem. A mamát viszont igen és jó volt a kapcsolatunk de már nem él ő sem.
13/14 anonim válasza:
Az egy szem élővel nem tartom a kapcsolatot
14/14 Avair2010 válasza:
Olyanban, hogy nagyon hiányoznak a szüleimmel együtt. A szüleim elvesztése meg olyan nekem, mintha a falnak mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!