A nagymamám kiutált mert ellenzéki vagyok. Hogyan békítsem meg vele?
Akinek fontosabb a szavazás és a politika a családjánál az ott rohad meg.Nem szól hozzád? Remek! Majd akkor szóljon,ha te/ti fontosabbak lesztek ennél a sok f*szságnál.
Hol mondanék már bármelyik rokonomra is bármi rosszat csak mert nem egyezik a véleményünk és másra szavaz.Szíve joga mindenkinek azt választani amit jónak lát.Pont az a probléma a legtöbb f*sszopó emberrel,hogy más helyett is ki akarja találni,hogy nekik mi a jó.Holott azt se tudja saját magának mi lenne az.
A nyuggereket megvették dékára, annyi plusz pénzt osztott ez a fene nagy szívű Viktor gyerek hogy ennyit soha egyetlen kormány alatt nem kaptak.
Most gondold el ha kap havi 200 ezret és jón a dupla nyugdíj meg korrekcióval és 400 valami lesz a számláján kire fog szavazni?..
Mondd meg neki -mint én is az öregemnek- hogy vicceltél csak próbára tetted az intelligenciáját és örülsz hogy minden rendben nála.
Aztán meg szavazol csendben Márkira.
Most gondold el ha kap havi 200 ezret - jó is lenne!!! (Hol élsz te, jóember?!)
Én megmondtam neki: Mama, ettől az Orbán csókától 3 és fél évig egy buznyákot nem fogsz kapni, ebben biztos lehetsz! Egyed a farhátat és gondolkozz, hogy mivel etettétek a kutyákat Kádár alatt?!
Naugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!