Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nagymamám kiutált mert...

A nagymamám kiutált mert ellenzéki vagyok. Hogyan békítsem meg vele?

Figyelt kérdés
Sose nagyon beszéltünk a politikáról. De most szóba hozta hogy reméli majd megyünk szavazni a Fideszre . Azt eddig is tudtam hogy agymosott fideszes,csak az M1 megy nála naphosszat.Mondtam neki hogy én Márki Zay Péterre fogok szavazni, azt hitte viccelek, de amikor rájött hogy nem konkrétan elkezdett üvöltözni hogy engem is megvásárolt a Gyurcsány meg elkapott a liberális lmbtq propaganda.Azt mondta hogy nem beszél velem addig amig közösen el nem megyünk és Orbánra voksolunk a választásokon. ami kb még 2 hónap…most tényleg ne beszéljek vele addig? Mit mondjak neki? Én biztos nem szavazok a fideszre. Hívtam már azóta de kinyomja. Nem szeretnék vele rossz kapcsolatot…

2022. jan. 18. 19:33
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
71%
Tedd be egy otthonba.
2022. jan. 20. 13:26
 62/66 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy no offence, de hany szaz ezer ilyen ember lehet aki hasonloan gondolkodik? Nulla kritikus gondolkodassal. Es ilyen agyhalottak dontenek sok millio ember sorsarol.
2022. jan. 20. 13:28
 63/66 anonim ***** válasza:
83%

Akinek fontosabb a szavazás és a politika a családjánál az ott rohad meg.Nem szól hozzád? Remek! Majd akkor szóljon,ha te/ti fontosabbak lesztek ennél a sok f*szságnál.

Hol mondanék már bármelyik rokonomra is bármi rosszat csak mert nem egyezik a véleményünk és másra szavaz.Szíve joga mindenkinek azt választani amit jónak lát.Pont az a probléma a legtöbb f*sszopó emberrel,hogy más helyett is ki akarja találni,hogy nekik mi a jó.Holott azt se tudja saját magának mi lenne az.

2022. jan. 20. 21:16
 64/66 anonim ***** válasza:
14%

A nyuggereket megvették dékára, annyi plusz pénzt osztott ez a fene nagy szívű Viktor gyerek hogy ennyit soha egyetlen kormány alatt nem kaptak.

Most gondold el ha kap havi 200 ezret és jón a dupla nyugdíj meg korrekcióval és 400 valami lesz a számláján kire fog szavazni?..

2022. jan. 23. 00:28
 65/66 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki -mint én is az öregemnek- hogy vicceltél csak próbára tetted az intelligenciáját és örülsz hogy minden rendben nála.

Aztán meg szavazol csendben Márkira.

2022. jan. 30. 18:32
 66/66 anonim ***** válasza:
87%

Most gondold el ha kap havi 200 ezret - jó is lenne!!! (Hol élsz te, jóember?!)

Én megmondtam neki: Mama, ettől az Orbán csókától 3 és fél évig egy buznyákot nem fogsz kapni, ebben biztos lehetsz! Egyed a farhátat és gondolkozz, hogy mivel etettétek a kutyákat Kádár alatt?!

Naugye.

2022. jan. 30. 21:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!