Mit tennétek, nagymama téma?
Na azért ne nézzük már ennyire semmibe a nagyit csak azért, mert idős...
Nyilván hogyha 100%-ban szeretne és tisztelne titeket, akkor magasról szrna arra, hogy a nénikéd miket hord össze rólatok, megkockáztatom, hogy nem is hagyná, hogy ilyeneket mondjon. Gondolom van valami baja veletek, csak éppen otthon a vidéki kis magányba nincs senki, akivel megegyezne a véleménye, így inkább elnyomja és megjátsza magát.
Na most szerintem ülj le vele beszélni, lényegtelem, hogy kinél van éppen és kérdezd meg az őszinte véleményét rólatok. Ennek tükrében tartsd vele a kapcsolatot.
Gondolom azért cuccol telente a lányához, hogy spóroljon a fűtésen.
És a spórolás miatti kényszerű együttélés az agyára megy és rosszkedvű, mindegy egyéb ok nélkül.
Én is hülyét kapnék, ha félévente félévre itt kellene hagynom a lakásom és össze kellene félévre valakivel, még ha az az egyébként imádott gyerekem, vagy testvérem, vagy akárkim.
Szerintem dobja össze neki a család az éves fűtésköltségét és helyre fog állni a béke!
Azzal a lányával (nagynénémmel) van legjobban összecuppanva, ő az, aki nem ment férjhez, 36 éves koráig a mamáéknál lakott (akkor vett magának lakást megyeszékhelyen).
Nagyim amúgy élvezi, örömmel készülődik (én szoktam költöztetni kocsival). Tetszik neki a 3. emeleten, tetszik a nagyváros az ablakból nézve. Csak nagy ez a változás irányomban.
Mi négyen lakunk egy házban, szóval jöhetne ide is, de itt ugye négy emberhez kellene alkalmazkodnia, nénikémmel pedig kettesben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!