Mit tennétek, nagymama téma?
Én is úgy gondolom, amit már leírtak többen előttem, hogy nyilván megviseli, hogy telente nem a saját kertes házában van, hanem a nagynénédnél lakásban. Még ha ők ketten viszonylag jól ki is jönnek, az eltérő életritmus, igények miatt nyilván nem mindig könnyű egymáshoz alkalmazkodni, azért változhat meg ilyenkor.
Ugyanakkor, az igaz, hogy lakásban csak a nagynénénédhez kell alkalmazkodnia, míg ha hozzátok menne, négyetekhez, ugyanakkor az nem lehet, hogy bár ti négyen laktok, mégis jobban lenne önálló élettere a házatokban, mint nagynénédnél a lakásban, hiába ő csak egyedül van? (Persze függ a lakás, ill. a házatok méretétől, azért írtam kérdőjelesen, ugyanakkor a legtöbb ház nagyobb még a legnagyobb lakásoknál is, azért kérdeztem rá, mint opcióra a nálatok lakásnál.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!